Gönderen Konu: COROLLA TAVSİYESİ  (Okunma sayısı 2417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '06
  • 38 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
COROLLA TAVSİYESİ
« : Aralık 22, 2017, 14:41:17 »
Merhaba arkadaşlar şuan 2006 corolla aracım var. Bu aracı satıp yeni bir araç almak istiyorum fakat arada çok gidip geliyorum. 3 seçenek arasında kaldım. 1. seçenek corolla makyajlı advanted 1,6 otomatik. 2. seçenek. megane 4 1.5 dizel otomatik  icon paket. 3. seçenek renault kadjar 1,5 dizel otomatik. bana bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olur çok kararsızım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
2006 corolla 1,6 terra oto.

Toyota Club Türkiye

COROLLA TAVSİYESİ
« : Aralık 22, 2017, 14:41:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA TAVSİYESİ
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2017, 15:15:34 »
Serkan bey,
Elbette Toyota. Hele de benzinli otomatik ise hiç durmayın derim. Ben 2011 A/T Corolla kullanıyorum ve çok memnunum. Temizine rast gelirseniz hiç jaçırmayın derim.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2017, 18:43:06 »
Bu 3 araçtan birini alacaksanız tabii ki Kadjar dizel otomatik alın. Kullandım, inceledim. Her yönden beğendim. Bu 3 araçtan Corolla son tercih olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 850
  • 4 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2017, 19:54:35 »
Eğer sıfır km ise arada fiyat farkı olan araçlar bunlar. Corolla 95000 megane 140000 kadjar 148000 TL. Eğer 2. El ise yine bu oranlarda fark olur.  Ayrıca kadjar gibi sınıf farkı olan bir araçta var.  Öncelikle hangi tip ve hangi yakıt türünde araç alacağınıza karar verin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2017, 21:57:32 »
Açıkçası bir toyota kullanıcısı olsam bile şunu itiraf etmek isterim ki Megane 4 çok başarılı araç hem özellik olarak hemde konfor olarak hakikaten başarmışlar. zaten renault'un dizel motor konusundaki başarısını herkes biliyor dünya dev markası olan Mercedes benz ve Nissan renault'tan motor almakta. konfor olarak çok hoş koltukları var deri koltuk ve corollaya göre daha kaliteli hissettiriyor özellikle torpido ve kapılardaki neon ışıkları ve ses sistemi harkulade. Kesinlikle megane 4'ü test etmenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2017, 22:32:29 »
Açıkçası bir toyota kullanıcısı olsam bile şunu itiraf etmek isterim ki Megane 4 çok başarılı araç hem özellik olarak hemde konfor olarak hakikaten başarmışlar. zaten renault'un dizel motor konusundaki başarısını herkes biliyor dünya dev markası olan Mercedes benz ve Nissan renault'tan motor almakta. konfor olarak çok hoş koltukları var deri koltuk ve corollaya göre daha kaliteli hissettiriyor özellikle torpido ve kapılardaki neon ışıkları ve ses sistemi harkulade. Kesinlikle megane 4'ü test etmenizi tavsiye ederim.

Nedense bana megane 4 biraz eksik geldi. Nasıl söyleyeyim, hani şu şu diye anlatamam ama bişiler tam olmamış hissi yarattı. Tamam belki corolla üüüf süper diyemem ama Megane mı corolla mı deseler bu sefer corolla derim. Yoksa icon paket dizel edc süper bi kombinasyon ama binince yarım kalan şeyler olduğunu hissediyorsun.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 22, 2017, 23:20:52 »
Nedense bana megane 4 biraz eksik geldi. Nasıl söyleyeyim, hani şu şu diye anlatamam ama bişiler tam olmamış hissi yarattı. Tamam belki corolla üüüf süper diyemem ama Megane mı corolla mı deseler bu sefer corolla derim. Yoksa icon paket dizel edc süper bi kombinasyon ama binince yarım kalan şeyler olduğunu hissediyorsun.
Valla kaanım çok fazla binme fırsatım kullanma fırsatım olmadı ama bende sadece gözlemlediğim kadarıyla diyip test edin dedim. :) donanım olarak yani corollayı geçer ama yol tutusu saglamlık bilinmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 850
  • 4 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 22, 2017, 23:48:17 »
Bir önceki aracım fluence idi. Yaklaşık 5 ay dayanabildim :) galeride gidip megane 4 de baktım.  Bana sanki fluence in biraz daha havalı hali gibi geldi. Yani süslü fluence. 140.000 TL ye alınır mı bence alınmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '06
  • 38 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2017, 00:16:13 »
Arkadaşlar Kadjarıda denedim meganı da denedim. Megan 4 ün ses sistemi berbat ötesi bendeki 2006 corollanın ses sistemi bile meganın yanında mükemmel bir ses çıkışına sahip  ve arka koltuğa oturunca ben 1.85 boyundayım başım tavana sürtüyor. Arkası çok alçak olmuş. Onun dışında eksisi yok gibi meganın ön konsoluna bayıldım bir çok özelliği var başta sansurfu var araç içindeki led ışıklar şahane. Kadjarda yüksek güzel bir araç ama ses sistemi onunda çok kötü. arka diz mesafesi corolladan ve megandan daha düşük ama baş mesafesi daha yüksek ve 100 kğ daha ağır. on konsolu da çok sade yapmışlar ben beğenmedim. Birde hiç dizel araç kullanmadım edc şanjuman sıkıntı yaratır mı sonuçta çift kavrama bir şanzıman. Corolla yı iyi biliyorum sıkıntı çıkarmayan bir araç ama donanım ve motor ve şanzıman kısmında eksiklikleri var bu güne kadar tüm bakımlarını kendim yaptım severek biniyorum hala artık 11 yaşında şuanki corollam değişim zamanı geldi ama hangisi  ?????
2006 corolla 1,6 terra oto.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2017, 03:14:17 »
megane 4 1.5 dizel otomatik  icon paket
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2017, 12:49:23 »
1.33 corolla boş olan bir aracım olmasına rağmen, arkadaşımın megane 4 dizel edc aracını kullandım hem konfor hem genişlik olarak beğenmedim açıkcası.  tek beğendiğim nokta ise motoru gerçekten çok performanslı. onun harici alırmıyım. asla
ÇIKARIM SENLE HER YOLA