Gönderen Konu: Corolla E160 Usb Şarj Soketi  (Okunma sayısı 9189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '15
  • 26 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla E160 Usb Şarj Soketi
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2017, 10:32:56 »
Mustafa bey kusura bakmayın sizin attıgınız linkteki ilk resme bakıp yotum yaptım yanılmışım. zaten bu adaptörün kendi bağlantı kablosuda varmış hiçbirsey yapmanıza gerek yok bu durumda artı eksi uclarını düzgün birsekilde 12 v çıkışına bağlarsanız cihazı rahatlıkla kullanbiklirsiniz
Estağfurullah Emin Bey ne kusuru en kısa zamanda deneyip sonuçları yazacağım teşekkürler :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2017, 10:32:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2018, 19:37:06 »
Merhabalar benim aracımda 1.33 life corolla soruyu acan arkadasin dedigi gibi arka yolcu bolumune elektrik hatti orjinalden gidiyor fakat elektrik yok uzerinde cakmakliktan daha once elektrik aldim cakmakligin yanina usb taktim calisiyor. Ama ben yolcu bolumune de usb sarj baglantisi aldim oraya montajini yaptim orjinal gibi oldu fakat elektrik gelmedigi icin orjinaldeki mevcut kablolalara baglamadim buraya nerden elektrik geliyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.Not icerde bulunan sigorta panelinde bos yer yok hepsi dolu sikinti gozukmuyor orada. Tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 95000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2018, 02:26:54 »
Merhabalar benim aracımda 1.33 life corolla soruyu acan arkadasin dedigi gibi arka yolcu bolumune elektrik hatti orjinalden gidiyor fakat elektrik yok uzerinde cakmakliktan daha once elektrik aldim cakmakligin yanina usb taktim calisiyor. Ama ben yolcu bolumune de usb sarj baglantisi aldim oraya montajini yaptim orjinal gibi oldu fakat elektrik gelmedigi icin orjinaldeki mevcut kablolalara baglamadim buraya nerden elektrik geliyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.Not icerde bulunan sigorta panelinde bos yer yok hepsi dolu sikinti gozukmuyor orada. Tesekkurler.
Ben çok araştırdım ama bulamadım. En kolay çakmaktan kablo çekmek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 23, 2018, 17:59:29 »
usta herşeyide ordan çekiyoz vallaha  :D bu 3.olacak eğer çekersem zaten vitesin oraya bi çektim, şimdi orda hazı kablo var diye aparat sipariş ettim. geldi deldim arka yolcu bölümündeki yeri orjinal yapmıştım. oraya gelen kabloları bi ölçtüm elektrik yok şok oldum. kabloyu takip edeyim dedim çok karışık. içerdeki sigorta panosundada boş yer yok dışardakinde varda o da sıkıntı şimdi sakatlık çıkmasın deneyemiyorum. madem 12v aparatı montajlamadılar niye kabloyu çekipde oraya kadar milleti heycanlandırıyolar :D o kadar çabaladım ettim boşa gitcek. servisi aradım sizler böyle işlerle uğraşıyonuz sonra arabayı yakıp getiriyonuz madem şarj istiyorsunuz sarj yeri olan modelden alsaydınız arabanızı, gibisinden konuşuyor o ayrı canımı sıktı zaten.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 23, 2018, 18:18:36
arkadaşlar bu iş olumsuz gibi bişey araştırırken denk geldim yabancı bi ülkede yapmışlar aşağıda kendi forumlarında nasıl yaptıklarının linkini attım. arabanın ön gösterge panelinin içinde boş role yuvası varmış oraya uyumlu role bulup takmak gerekiyormuş. şimdi arabanın o bölümlerini sökmesi zor görünüyor çakmaklıktan elektrik almaya devam :D yapmak isteyen arkadaşlar yinede aşağıdaki linkleri bi incelesinler belki ben gözümde çok büyütüyorum :D

https://www.drive2.ru/l/9806632

https://www.drive2.ru/l/8657473/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2015 1.33 corolla life
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 08, 2022, 11:13:17 »
Ben çok araştırdım ama bulamadım. En kolay çakmaktan kablo çekmek :)
role kullan

Mesaj Birleştirildi: Eylül 08, 2022, 11:14:11
ben role ile hallettim iş