Gönderen Konu: Motor Temizliği  (Okunma sayısı 1026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Motor Temizliği
« : Mart 03, 2009, 11:12:00 »
arkadaşlar 1997 model toyota corollam var XEİ motor bölümü hoşuma gitmiyor. Biraz parlatmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum nasıl yapmam gerekiyor. Geçenler yıkattım buji kaplo masrafına girdim 70,00 TL verdim. Yıkatma dışındaki önerileriniz bekliyorum saygılarımla.

Toyota Club Türkiye

Motor Temizliği
« : Mart 03, 2009, 11:12:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Motor Temizliği
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2009, 12:12:07 »
yıkatmayı zaten önermeyiz, ben de karşıyım yıkatmaya.. alışveriş merkezlerinin oto bölümlerine girin orda motor temizleyici spreyler var, onları kullanabilirsiniz, veya şu an aklıma gelen ve bir o kadar da aklıma yatan sıcak su-bulaşık deterjanı ikilisi var, bir sünger ve bez yardımıyla silebilirsiniz temizleyebilirsiniz ;) kolay gelsin ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2009, 13:59:32 »
   Motorunda sadece toz-çamur tarzında kir var ise,ılık su,sünger,deterjan ve bir bez yardımı ile temizleye bilirsin.Ama kirler yağ tarzı ise SONAX'ın motor temizleme köpükleri var.Prospektüsünde yazdı gibi kullanırsın.Yada 1 LT mazot işini görürür.Mazotu bir sprey kutusuna koy ve spreyleyerek kullan.İşte sana tertemiz bir motor kabini..Ben zaten birazdan motora dalmayı düşünüyorum
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2009, 17:52:14 »
arkadaslar yağlı vs.. pis bolgeleri temizlemek icin balata temizleme sıvıları var uygun fiyata temizleyebilirsiniz. sprey içerisine koyarak temizleyebilirsiniz.