Gönderen Konu: Çıldırıcam Acil Yardım Lütfen :( (2012 yaris bluetooth müzik )  (Okunma sayısı 6310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
arkadaşlar bluetooth ile bağlantıları yapıyorum hiçbir sorun yok telefon görüşmesi müzik youtube bütün sesleri alıyorum bluetooth üzerinden
bu arada aracım toyota yaris 2012 touch go fakat telefon görüşmem bitttikten sonra yada youtube üzerinde çalan parça bittikten sonra bluetooth otomatik olarak telefonun kendi müzik player ını açıyor.
arabaya binince kendi kendine müzik çalıyor müzik playerden, ama ben açmadımki :(

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Sizin daha önce telefonda açtığınız müzik oldugu için tekrar o mizige devam ediyor sanırsam

Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2017, 10:57:08
ayarları yaparken teyp ten car audio ve  sadece telefon seceneğinden hangisini onayladınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
yok bütün telefonlarda yapıyor; uygulamalardan çıkıyorum telefonda,  hatta kapatıp telefonu yeniden açıyorum hiç bir şeye dokunmadan telefonun müzik playerı açılıyor ( blackberry - samsung  - apple - ipad ) hepsinde aynı kendin çal kendin oynat modeli hatta telefonun kendi hafızasında müzik yoksa müzik player ı açıp çalcak bişey olmadığı için  öylece bekliyor

Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2017, 11:08:23
böyle bir ayar yapmadım abi nasıl yapılır acaba :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
vidget olarak telefonda müzik çalan güç bir program kalmasın. daha sonra deneyin olur
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '14
  • 65 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
media dan bluetooth ekranına gel. orada play pause butonu vardır. pause yap yada stop yap, deneme yanılma kurcala. ben de de arada oluyor bu yolla aşıyorum sorunu.
2013 - 2018 AURİS
2018 - ??? VW PASSAT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
SD Card, Flash Bellek, telefon veya aracın radyosu üzerinden müzik dinledi iseniz ve Mustafa beyin belirttiği gibi o cihazı kapatmadan aracınızı durdurup indiyseniz yeniden açınca kaldığı yerden devam etmeye çalışır. Bunu çözmek için her seferinde son kullandığınız medyayı kapatıp çıkın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '14
  • 65 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi

benim bahsettiğim husus araç ekranından media merkezine girip - bluetooth menüsünden stop etmek. bluetooh ile telefona bağlı olsan da telefondaki parçayı çalmaması için komut vermen lazım, bu da bu yöntemle oluyor.
2013 - 2018 AURİS
2018 - ??? VW PASSAT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
bu arada hatırlatalım.
online müzik dinleme programları içinde en iyisi bizim teypler için Spotify.
karşık çalma yüksek ses kalitesi ve ekranda şarkı süresinin bar olarak gösteren tek program.
0. 99 TL ye 3 ay premium sahibi olabilirsiniz yıl sonuna kadar.

bir ara muud denedim. şarkı altyapısı az. ekranda şarkı bar olarak ne kadar kaldığı görünmüyor karışık çalmıyor ve en kötüsü şarkı çalarken aracı stop edince telefondan çalmaya devam ediyor.
Ama Spotify de aracı stop edince şarkı da otomatik duruyor ve telefonda çalmaya devam etmiyor
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah