0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yada aşağıda linkteki gibi ürünler piyasada mevcut. İşinizi görebilir.https://urun.n11.com/diger-kislik-urunler/gumus-iletken-boya-15ml-oto-arka-cam-rezistans-tamir-P218484235?cid=604001&gclid=CjwKCAiAvMPRBRBIEiwABuO6qYng5AzfghAXgLgNS89FtnsFYviLa9p6NCv52mfQ00nsZemAe7hq7hoCyZoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu ürün rezistans ayağını yapıştıramaz. İletken yapıştırıcılar var bu iş için ama lehim imkanı varsa daha sağlam olur bence.
bu ürünü iletkenlik amaçlı kullanıp sağlamlık ıcın japon yapışkan kullansak olur mu? Japon sıcaklığa dayanır mı?( elektrik verildigizaman ne kadar sıcaklık olur?)
Emrah beyin önerisi çok mantıklı yapıştırıcı ile yapıştırırsanız elektrik iletkenlik kaybolur rezistans çalışmaz.Kolay gelsin.
benim dediğim şöyle. iletken tamir boyasını ayagın ( kablo pabucunun) altına sürüp yerine yerleştirmek ve yanlarından macun gibi dolgu yapıp yerine yapıştırmak. olur mu bilmiyorum. biraz önce akfiks çift komponentli yapıstırıcı ile bakır levhayı camın üzerine yapıstırdım. kurumasını bekliyorum . tutup tutmayacagı 2 gün sonra belli olur. tutar ve kopmazsa bunu deneyecegim.hem bu yapıskan biraz yogun kıvamlı oldugundan akma riski de az.
Elinizdeki epoksi veya sunfix türü bir macun kullanacaksanız yüzeyleri zımparalayın, bacaklar ile camın arasına uygun ölçüde boşluk bırakmak için (~1 mm) kalınlıkta kağıt koyun. Macun donduktan sonra kağıdı çıkarıp ara küçük bir sac yay sıkıştırın. Bahsettiğim küçük yaylar, reset düğmelerinin içinde falan oluyor. Elektronikçilere sorabilirsiniz. Sadece bir fikir deneyen ilk siz olun [attach=1]
Gitti canım Lumar filmler uğraştığımız şeylere bak ...
Emre geçmiş olsun umarım sorun hallolur. Çünkü baya bir uğraş söz konusu karşılığını alırsın inşallah.
Daha önce başıma geldi. Bacakları ısıtmak zor olduğu için lehimlemek çok zor. O yüzden uygun kalınlıkta bir kablo buldum ve camdaki bacakların bağlı olduğu bölgeyi, bakır tabaka ortaya çıkana kadar, zımparaladıktan sonra kabloları cama lehimledim. Sonrasında elektrik kablolarını camdaki kablolara bağladım. İşlem tamam.