Arkadaşlar merhabalar corollaya yeni jant tasarlamışlar fena olmamış sanki ama diğerine göre küçük görünmüyor da değil sizce nasıl
Focusu hatırlatıyor. Zaten hiç yakışmamış bence. Çok yaşlı duruyor.

Millet tasarım geliştirmeye çalışırken toyota nasıl çirkinleştirebiliriz diye inat ediyor birader ya.
toyota nın bu gibi konularda ar-ge anket gibi çalışması yok herhalde,gençlerimize ve kendini genç hissedenlerin fikirlerini alsalar da uygulasalar,çağdaş görünümlü ürün elde etseler olmaz mı? sadece jant değil,şu geri görüş kamerasının olduğu tablet gibi kısmı da işlevsel yapsalar bir anlamı olurdu,hiç bir şey bilmiyorlarsa hyundai e baksınlar,çağdaş işler yapıyorlar,ancak en küçük yenilik ,zam veya fiyat artışı şeklinde toyota sever e yansımamalı..
Verso jantını çağrıştırıyor biraz
Bence güzel elit duruyor ama sadece biraz küçük gibi duruyor yapısından dolayı sanırım
aynı tarz jant corollada yaşlı focusda genç duruypr
dün plaza önünde gördüm, çok çirkin geldi bana. Tabi zevk meselesi de diyebiliriz. Bence jant ek ücret istemeden seçilebilir olmalı.. Kapaklarda aynen..
Toyota'yı seviyorum. Japonlara karşı da içimde sempati var. Avrupa ülkeleri yerine onların kazanmasını istiyorum. Corollayı almaya beni iten sebepler içinde %25 budur.
%75 ise sorunsuzluğu, servis anlayışı ve benzinli otomatiğinin iyi olması.
Ama toyota bizi zorluyor. Gözümüzün dışarıya kaymasına sebebiyet veriyor.
Bu sorunsuzluk ve fiyat avantajı (nispeten) da ortadan kalkar veya diğer firmalar bu konuda kendini geliştirirse toyotanın işi zor.
Alman arabasına bindiniz mi aklınız kalıyor bu bir gerçek.
Allah aşkına bu son jant tasarımı nedir ya.