Merhaba arkadaşlar,
Aracımı yeni aldım. Eski sahibi direksiyonda bozuk yollarda ses olduğunu söylemişti. Bir ustaya göstermiş, direksiyon mafsalından geliyor bu ses demiş, güvenemediği için yaptırmamış bizimki.
O sıra araca biz talip olunca direksiyon için belli bir fiyat kırarak hayırlı olsun dedik.
Sonuç olarak aracı 2 gün önce meşhur Adana / Uğur Yaldız Toyota servisine götürdüm. Sağolsun uğur abi hemen araca bindi ve teste çıktık. Senin sorunu %90 çözdüm ben dedi.
Gittik servise, direksiyonun alt tarafindaki kapağı söküp ordan 2 vidayı sıktı. Körük yerinden çıkmış. Onu yerine oturttu. Bin bak bakalım dedi, bindim arabaya gram ses yok. 15 lira para verdim.
Böylece ustaların ne kadar bilip bilmeden atıp tuttuğunu ve her ustaya güvenip iş yapılmaması gerektiğini öğrenmiş olduk. Bu arada gittiğim servisi Adana ve çevresindeki herkese tavsiye ederim. Süper ilgili ve bilgili bir adam. Araba maşallah tıpır tıpır oldu

Başına bu sorun gelen arkadaşlar için bilgi vermek istedim. Kazasız sürüşler...
Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2017, 17:40:06
Konuyu corolla hb bölümüne taşırsanız sevinirim. O bölümü görmemişim. Ayrıca o bölüm auris sekmesinin altında ne geziyor