Gönderen Konu: Acil Yardım !!!  (Okunma sayısı 1686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Acil Yardım !!!
« : Mart 02, 2009, 02:12:32 »
Perşembe günü memlekete dönüyorum ve aile otomobilimiz olan avensis e ufak tefek body modifiyesi yapmak istiyorum.para konusunda limitim yok ama sadece problem ağır kaçmicak şeyler bulmak. önerebileceğiniz birşeyler varsa lütfen cvp verin !!! !!!

Toyota Club Türkiye

Acil Yardım !!!
« : Mart 02, 2009, 02:12:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Acil Yardım !!!
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2009, 02:14:58 »
araç 1.6 benzinli elegant araca far modifiyeside yapılabilir önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2009, 02:19:42 »
Öncelikle sizi tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2009, 08:50:13 »

+1
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2009, 09:49:38 »
Selam, hoş geldiniz ve
+2

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2009, 14:38:07 »
+3 :) neyse bari birşeyler ben yazayım, aracın farlarında mercek var, xenon yoksa ondan başlayabilirsin, 8.000k xenon tak far modifiyesine nokta koy, jant tak, 18inç tavsiye ederim o araca çok yakışıyor, sonra 3.5 cm yaklaştır aracı, bir de anatomik spoyler görmüştüm birkaç yerde bulabilirsen kaçırma taktır ;) camlara ön yan camlar en açığı arkalar bir koyusu şeklinde film taktır, bu modifiyeler ile birlikte aracın yeterince farklı ve şık gözükecektir, benim fikrim, tutup da fiber tampon işine falan girme, aracın ağırlığını mafedersin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2009, 13:10:00 »
ok tanışmaya geliyorum :D:D araçta xenon var  ama angel düşünüyorum çok çekici gelio birde hava filtresi düşünüyorum ses çıksında istemiyorum sessiz ve performansı yüksek bir filtre arıyorum kit halinde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2009, 13:20:14 »
ahmet aracın için hazır angel eye yok, zaten çok ağır duruşlu bir araç angel eye takarak o ağırlığı kaybedersin gibi geliyor bana, söylediğim işlemlerden sonra hala daha sportif olsun diyorsan o zaman el yapımı bir angel eye işine girişceksin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2009, 13:28:47 »
hava filtresi konusunda yardımcı olabilirmisiniz peki piyasada çok filtre var ama uygun olanını bulmak zor
alıcaklarım
APEX HELEZON YAY
TOYOTA KN KUTU İÇİ FİLTRE
KULE GERGİSİ
PERFORMANS EKSOZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2009, 14:27:05 »
hava filtresi...ses mi istiyorsun performans mı? eğer ses istiyorsan o kutu içi filtre hiç bir işine yaramaz, AEM veya PİPERCROSS gibi markaların soğuk hava kiti şeklinde ürünlerini kullanmalısın, çok da güzel performans elde edersin..
performans egsoz...burda dur, sakın gidip de sanayi işi bir ürün taktırmaya çalışma, o yakıtını arttırır belki performans düşürür, elinde sadece ses kalır, para sorun değil demiştin, ya iskender ustaya gidip komple egsoz yaptırcaksın aracın için ya da aftermarket bir ürün araştırcaksın yani atıyorum supersprint, remus vs..yay konusunda yorum yapamıcam ama apex güzel markadır, 3.5 tan fazla takarsan görünüm daha agresif olur ama orjinal amortisörlere de birşeyler düşünmek gerekir masrafın artar..kule gergisi aracın için bulmak zor, kolay gelsin şimdiden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2009, 15:27:02 »
aracın sesi değişsin istemiyorum.Sadece performans istiyorum. dışarıdan normal görünsün icinde canavr olsun istiyorum. msn inizi ekledim daha detaylı anlatabilirim yapmak istediklerimi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2009, 15:31:29 »
avensis e ufak tefek body modifiyesi yapmak istiyorum.

o zaman yanlış bir şekilde yardım istiyorsunuz :blink: body demişsiniz, normal görüntü altında canavar için motor modifiyesi yapmanız lazım..bir de 1.6 avensis ile hayalini kurduğunuz şey çok zor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2009, 15:40:34 »
ilk body düşünüodum dayımda geçen gün 206 wrc almış onu görünce dedimki motor en iyisi :D aracın bir gidişi vardı.Dedim ki boşver body i motor yap.Avensis in konforunuda çok seviyorum.İkisini bir araya getirebilirsem. Tek kelimeyle mükemmel bir araç elde ediceğimi düşünüyorum..Başlangıçtaki konuya gelince haklısınız ilk body die cıktım ama wrc nin üzerimde etkisi büyük oldu.En azından canavar olmasa bile bbasınca birazdaha gitsin.kule gergisi felan bulursam zaten aracın yoltutusunu daha da arttırıcam.140 la girdiğim viraja 160 der heralde :D
:D tabi süspansiyonlarlada

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 03, 2009, 15:50:52 »
evet güzel bir yay, kule gergisi, geniş tabanlı lastikler.. kuru zeminde yol tutuşunuz artar çokca ;) motor için çok birşey tavsiye etmeyim size, bence hız da yapmayın zaten, dış modifiye yapın, 5. vites 2000-3000 devir arası gezin en çok, böyle sakin sakin, ağır başlı takılın yani, aracınız spor araç değil, D sınıfı bir araç, böyle hayalim aslında o benim, sakin sakin kullanayım sade modifiyeli aracımı ama D sınıfı ve üstü şart bu hayal için, onun dışında güzel durmuyor :) mesela bende 98 corolla ve 2009 corolla var, 2009 modelin sınıfının çok üstünde bir duruşu bir ağırlığı var, (98den sonra öyle hissettiriyor bana :) ) 2009 modele sakin sakin biniyorum beni tanıyanlar çok şaşırıyor sıkılıyor falan, 98 modelde tutamıyorum kendimi, canavar olsun istiyorum.. ama sakin biraz ahmet kardeşim, boşver hız güzel birşey değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Mart 03, 2009, 23:19:03 »
Ben en iyisi avensis e ufk tefek far felan atim. 2 sene sonra spor bi model bakarım daha iyi olur sanırım :D :D hız konusuna gelince ben hızı sevmem zaten ama bazen tutamıyorum okadar güzel yollar oluyor ki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 04, 2009, 03:14:32 »

Allah muhafaza... Klise ama once icimizdeki canavara dur dememiz lazim.
Guzel yollarda bunu yapmak zor olabilir, ama yakinlarimizi, geride kalacaklari, kurbanlarimizi dusunelim. Vicdanimizin sesini dinleyelim, canavarlarin degil. :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mart 04, 2009, 12:26:39 »
çok çok haklısın ahmet abi, yavaş yavaş durulmam lazım onun için de bu corolladan kurtulmam lazım, daha ağırbaşlı bir araç gerekiyor bana, hız yapmak istemeyeceğim, sakin kullanacağım bir araç..