0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bülent bey merhaba,Arka kapı derken sanırım bagaj kapağından bahsediyorsunuz.Bagaj kapağı ve yolcu kapısı hariç diğer kapılar güvenlik önlemi olarak araç stop edilip sürücü kapısı açılmadan kapı kilitleri serbest bırakılmıyor araçta.Bu özellik hoşunuza gitmiyorsa araç ayarları menüsünden otomatik kapı kilitlemeyi iptal edebilirsiniz.Bu durumda araç hareket edip 20 km üzerine çıktığında kapılarınız otomatik kilitlenmez isteğe bağlı sürücü tarafından kilitleyebilirsiniz.Selamlar
Usta demiyorum ben o tip kişler ustacık diyorum . Servisinde çalıştığı aracın özelliğini bilmiyor .Çoook öyle ustacık piyasada.Aracın heybetli ve oturaklı duruşu ben çok cezbediyor . kasa ağırlığı da hiç fena değil donanıma zaten diyecek lafım yok yeterli seviyede .1.6 132 beygirlik motor bu kasayı taşıyor mu rampa performansı nasıl .4 kişi binip bir bagajda yük varsa nasıl tepki verir . dual vvt-i nin alt devirlerinin hayli cansız olduğunu üst devirlerde canlandığını biliyorum ama bu yakıta ne yönde etkiliyor . 8-9 litre yaktığını söyleyen de var 12-13 litre yaktığını söyleyende var . Kullanıcıların bilgisi nettir . lpg verimi nasıl benzinin durumu belli zaten mecbur alırsam lpg olayına girişeceğim sorun çıkarmadığı söyleniyor .0-100 hızlanması Corolla ile aynı olması şaşırttı açıkçası . iyiden iyiye düşünmeye başladım bu aracı . Bende sizler gibi düşünüyorum alayım bineyim hevesimi alayım olmaz ise bir heveslisine bende satarım diyorum . biraz ikinci eli nazlı gibi ama her satıcının bir alıcısı olur . Oda bir gerçek .