Gönderen Konu: T27 KASA (2009-2014 ) Avensis Nasıl Bir Araç  (Okunma sayısı 24941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
T27 KASA (2009-2014 ) Avensis Nasıl Bir Araç
« : Aralık 05, 2017, 14:59:31 »
Selam arkadaşlar 2018 yılı planlarımız içinde  Allahtan bir zarar keder gelmez ise kardeşimle araçlarımızı değiştirmeyi düşünüyoruz .Şimdiden araştırmaya giriştik bile kardeşim Alman gurubuna geçmek istiyor benim de bir tarafım geçmek istese de  1998 de efsane kasa ile başlayan Toyota aşkı ağır basıyor .

Bu arayış içinde iken 2011-2013 arasında benzinli Corollalara bakıyordum fiyatları temizlik ve km ye göre  değişse de benim baktığım araçlar  55 - 65 bin civarında fiyatlarda çıkıyor . Sırf merakımdan Avansis lere de baktım hem donanım olarak hem de km olarak kasa olarak birçok anlamda üstünlüğü olan bu araçlar Corolla fiyatına satılıyor biraz videoları izledim motorları lpg ye uyumlu hayli konforlu araçlar yıllardır hep aklımda olan bu araçlar hakkında bilen kullanan arkadaşlar artısı ve eksileriyle yorum yapabilir mi .

1 - Fiyatları neden bu kadar ucuz
2 - kronik sorunu var mı
3 - lpg ye uyumsuzluk gibi durumu var mı
4 - yedek parça konusunda tedarik sıkıntısı var mı
5 - daha başka aklınıza gelen fikir vermek isteyen olursa bu araba konusunda yazarsa sevinirim

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

T27 KASA (2009-2014 ) Avensis Nasıl Bir Araç
« : Aralık 05, 2017, 14:59:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 KASA (2009-2014 ) Avensis Nasıl Bir Araç
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2017, 15:11:07 »
Yücel bey öncelikle yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
iki nesil avensis kullanıcısı olarak araç çok güzel bir araç,piyasası neden bu kadar düşük derseniz çokda düşük değil ama esas neden aracın Türkiye'de tam olarak bilinmemesinden kaynaklanıyor.
araç tam olarak LPG uyumlu forumda sanırım benden başka tüm arkadaşlar LPG ile kullanıyor.
sorduğunuz T27 kasa avensislerde kronik sorun yok.
Bilhassa yol tutuş olarak sizi çok tatmin eder.
1,8 veya 2,0 motor seçeneği olursa tadından yenmez bir araç.
forumda Bekir beyin "2014 avensis alıyorum kısmetse" konusu var orada çok daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz,genede aklınıza takılan bir soru olursa seve seve ben ve arkadaşlarım cevapalayacaklarıdr.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2017, 15:42:12 »
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim  nasip inşallah olur . Çünki şu an kullandığım Corolla yı alırken de çok almak istedim ama kafam göre temiz bir araç bulup alamadım . Aynı paraya C segmenti bir araç kullanmaktansa D segmenti Avensis tercih etmek çok daha mantıklı geliyor . Birde biraz önce okudum  2018 yıllında Avensis üretimi bitiyor durdurulacak şeklin de yazılar nedir bu bilginin netliği
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2017, 20:23:29 »
Ben 2 haftadır Lpg li 2012 model T27 kasa 1.6 Elegant Extra kullanıyorum. Özellikle belirteyim 14 yıl Ford kullandım. Focus ve mondeo nun nasıl yol tuttuğunu anlatmanın gereği yok. Çok iyi araçlardır. Avensis kullanmayı çok istiyordum. Ne olursa olsun alayım, hevesim geçince satarım diye düşünerek aldım. Yol tutuşuna olumsuz yönde söz söyleyecek olan varsa ; Ya araç kullanmayı bilmiyordur. Yada kullandığı aracın lastikleri tabiri caiz ise "kabaktır". Bu aracın böyle yol tutacağını kesinlikle düşünmemiştim. Lastiklerim kış tipi, 17 jant Kumho. Çok iyi bir lastik denilemez. Aldığımda üzerindeydi. Yağmur vs. durumlarında yoğun su birikintilerinden (yada yolun bir tarafında diğer tarafına dere gibi akarya öyle düşünün) geçerken ilk seferlerde tereddüt ediyordum. Artık korkmuyorum. Araç çok güzel yol tutuyor. Yayvan bir araç ve viraja girerken güven veriyor. Hele kuru yolda hiç korkma! Tabi tedbiri de elden bırakma!  Benim aracın tek eksiği "otomatik şanzıman" olmayışı. Bir de 90 ın üzerine çıkınca sürtünme sesine benzer bir uğultu geliyor. Sanıyorum ki lastiklerin kışlık olması ile ilgilidir. Yaz lastiği alınca anlayacağız. Ha unutmadan arka kapıları açmak için sürücü kapısından kilit düğmesine basmak gerekiyor. Bu durum çok can sıkıcı. araçtan iniyorsun ve arka kapıyı açıp içinden bir şeyler almak için açamıyorsun. Tekrar kapıdaki düğmeye basmak gerekiyor. Bu durumu nasıl düzelteceğim?
Ben tüccar değil, eğitimciyim (Mahmut Hoca).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 05, 2017, 22:36:17 »
Bülent bey merhaba,
Arka kapı derken sanırım bagaj kapağından bahsediyorsunuz.Bagaj kapağı ve yolcu kapısı hariç diğer kapılar güvenlik önlemi olarak araç stop edilip sürücü kapısı açılmadan kapı kilitleri serbest bırakılmıyor araçta.Bu özellik hoşunuza gitmiyorsa araç ayarları menüsünden otomatik kapı kilitlemeyi iptal edebilirsiniz.
Bu durumda araç hareket edip 20 km üzerine çıktığında kapılarınız otomatik kilitlenmez isteğe bağlı sürücü tarafından kilitleyebilirsiniz.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2017, 20:27:07 »
Bülent bey merhaba,
Arka kapı derken sanırım bagaj kapağından bahsediyorsunuz.Bagaj kapağı ve yolcu kapısı hariç diğer kapılar güvenlik önlemi olarak araç stop edilip sürücü kapısı açılmadan kapı kilitleri serbest bırakılmıyor araçta.Bu özellik hoşunuza gitmiyorsa araç ayarları menüsünden otomatik kapı kilitlemeyi iptal edebilirsiniz.
Bu durumda araç hareket edip 20 km üzerine çıktığında kapılarınız otomatik kilitlenmez isteğe bağlı sürücü tarafından kilitleyebilirsiniz.
Selamlar

Evet. Durum aynen dediğiniz gibiymiş. Acemilik işte. Setup, vehicle ekranından dediğinizi yaparak otomatik kapanmayı iptal ettim. İşin ilginç yanı, burada toyota servisinde çalışan "usta" arkadaş bana böyle bir olaydan bahsetmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2017, 11:39:48 »
Usta demiyorum ben o tip kişler ustacık diyorum . Servisinde çalıştığı aracın özelliğini bilmiyor .Çoook öyle ustacık piyasada.

Aracın heybetli ve oturaklı duruşu ben çok cezbediyor . kasa ağırlığı da hiç fena değil donanıma zaten diyecek lafım yok yeterli seviyede .1.6   132 beygirlik motor bu kasayı taşıyor mu rampa performansı nasıl .4 kişi binip bir bagajda yük varsa nasıl tepki verir . dual vvt-i nin alt devirlerinin hayli cansız olduğunu üst devirlerde canlandığını biliyorum ama bu yakıta ne yönde etkiliyor . 8-9 litre yaktığını söyleyen de var  12-13 litre yaktığını söyleyende var . Kullanıcıların bilgisi nettir . lpg verimi nasıl benzinin durumu belli zaten mecbur alırsam lpg olayına girişeceğim sorun çıkarmadığı söyleniyor .0-100 hızlanması Corolla ile aynı olması şaşırttı açıkçası . iyiden iyiye düşünmeye başladım bu aracı . Bende sizler gibi düşünüyorum alayım bineyim hevesimi alayım olmaz ise bir heveslisine bende satarım diyorum . biraz ikinci eli nazlı gibi ama her satıcının bir alıcısı olur . Oda bir gerçek  .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2017, 11:53:54 »
Usta demiyorum ben o tip kişler ustacık diyorum . Servisinde çalıştığı aracın özelliğini bilmiyor .Çoook öyle ustacık piyasada.

Aracın heybetli ve oturaklı duruşu ben çok cezbediyor . kasa ağırlığı da hiç fena değil donanıma zaten diyecek lafım yok yeterli seviyede .1.6   132 beygirlik motor bu kasayı taşıyor mu rampa performansı nasıl .4 kişi binip bir bagajda yük varsa nasıl tepki verir . dual vvt-i nin alt devirlerinin hayli cansız olduğunu üst devirlerde canlandığını biliyorum ama bu yakıta ne yönde etkiliyor . 8-9 litre yaktığını söyleyen de var  12-13 litre yaktığını söyleyende var . Kullanıcıların bilgisi nettir . lpg verimi nasıl benzinin durumu belli zaten mecbur alırsam lpg olayına girişeceğim sorun çıkarmadığı söyleniyor .0-100 hızlanması Corolla ile aynı olması şaşırttı açıkçası . iyiden iyiye düşünmeye başladım bu aracı . Bende sizler gibi düşünüyorum alayım bineyim hevesimi alayım olmaz ise bir heveslisine bende satarım diyorum . biraz ikinci eli nazlı gibi ama her satıcının bir alıcısı olur . Oda bir gerçek  .

0-100 ü 10.4 sn olan bir araç sonuçta Yücel abi. Kasayı kaldırır mı olayına girilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Uygun devirde her motor aracı her yokuşta çıkartır. 0-100 hızlanmasının düşük olması da şanzıman oranlarıyla işi hallettiklerini düşündürüyor. Atmosferik olmasından ötürü mecbur o üst devir çevrilecek, ve mecbur o yakıt yakılacak.
Şehiriçi veriler değişkendir, 8-9 diyen de doğru diyordur, 12-13 lt diyen de doğru diyordur. Keçiörenin o yokuşunda ve trafiğinde tahminim 10 civarının altına düşemezsin. Ama uzun yolda 5.5 u rahat görürsün. Lpg için de 1.2 ile çarpabilirsin değerleri.

1.6 motor olduğu için 2. elinin corolla kadar olmasa da yine de olduğunu düşünüyorum. İmkanın varsa ama 1.8 ya da 2.0 cvt leri öneririm, uzun soluklu bineceksen.

Ama bence önyargılarını kırıp bir Alman dene derim Yücel abi. Piyasası daha iyi almanların ve istediğinde satarsın. Nasılsa otomatik de aramıyorsun, manuel 1.2tsi jetta golf lara bakabilirsin. Ya da Astra j kasa 1.4 turbolara da bakabilirsin. Kronik sorunu yok J kasaların. Hevesini alırsın birkaç ay, denemiş olursun en azından. Beğenirsen kullanmaya devam edersin, beğenmezsen zarar etmeden satarsın. Bir diğer önerim ise madem bir araç alacaksın, niye lpg ile uğraşacaksın, almışken dizel al diyebilirim, bütçen ne kadar bilmiyorum ama. Bu aralar peugeot 308 1.6 dizelleri çok tatlı geliyor gözüme. 2014 sonrası makyajlı kasa tabiki, öncekileri çok kötüydü ama bu yeni kasayı yapmışlar adamlar. Otomatik, dizel 2014 sonrası kasalar 68 gibi başlıyor. Baktın beğenmedin, satıp toyotaya belki de Mazdaya dönüş yaparsın.  :lol:
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 08, 2017, 13:53:48 »
Rampada üzer mi?
Eski bir dizel kullanıcısı olarak diyebilirim ki; Dizel'e göre evet üzüyor. Çünkü max torku dizelde alt devirlerde(1200-1800) alabiliyorken, bu durum atmosferiklerde çok üstlerde(4400-5500) alınabiliyor. Haliyle rampa çıkarken torka ihtiyaç var ve gaza çökmek gerekli. Ama sessizlik süper. Yakıt olarak Lpg'de(benzin sarfiyatı dahil) sattığım dizel C-Max ımla aynı yakıyor. Profilinizde 06 Corolla yazıyor(Benzinli olduğunu varsayıyorum). 110 bg ise alacağınız Avensis sizi üzmez. Fakat unutmayın! Avensis 1400 kg araç. Corolladan 200 kg kadar daha ağır. Biraz daha ağır abi olması normaldir   :rofl:
İkinci elinin nazlı olmasının sebebi Toyotanın Tr de dizele çok geç girmesi, 1600 turbo benzinli manuel ve otomatik, 1600 dizel otomatiğinin olmamasından. Eski tek kavrama sıkıntılı dizel otomatik corolla ve aurisler de malesef kötü imaj oluşturdu. Benzinli CVT ler güzeldi. 1600 dizel manuel Avensis artık var. Fakat çok geç kalındı. Hem çok çirkin hem de insanlar artık otomatik istiyor. Yani Toyotanın Türkiye stratejisi bana göre çok iyi değil. 70 milyonluk ülke. Toyotaya güney, kuzey Amerika ile arap çoğrafyası yetiyor herhalde. Toyotanın Tr de fabrikası olması bizi önemsediği anlamına gelmez. Siz yılda 2800 TL mtv verip 2000 motor(152 bg, tork fakiri) atmosferik Avensis mi alırsınız? Yoksa 1500 motor ya da 1600 motor (150 , 160 bg, üstelikte turbo ve tork canavarı) Mtv si 1050 TL olan mondeo, insignia, passat vs. diğer markalardan mı alırsınız? Ha diğerleri pahalı ama satarken de pahalı. Ben şahsen ikinci elde 7 yaş ve üstü olursa 1800 yada 2000 Avensis benzinli otomatik düşünürüm (boşuna neden mtv ödeyeyim). Diğer türlü o paralara ne arabalar var. Fanatik değil, mantıklı olmalı.
Olsa şöyle 1600 ü geçmeyecek turbo benzinli yada turbo dizel otomatik Avensis tadından yenmeyeceği gibi, piyasayı  siler süpürür. Ama yüksek Mtv ve Ötv durumları Tr için geçerli olduğundan Toyota sırf bizim için 1600 araç üretmez. İhtiyacı da yok zaten. En azından şimdilik durum böyle.
+ dediğiniz gibi alınmayacak yada satılmayacak mal yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2017, 21:38:15 »
oğlumda 2016-1.6 benzinli düz vites avensis var,ben de corolla 17-1.6 düz vites var,birlikte kullanılıyor,aynı motor,yazıldığı gibi avensis 200 kg civarı daha ağır,daha geç toparlıyor,1 lt fazla yakıyor,şu anda avensis ankarada 7.5 lt,corolla bu soğukta  bu gün 6.5 lt gösterdi,trafiği çok olmayan çayyolu civarı kullanılıyor,avensis daha tok,iç malzemesi daha adam gibi bir araba,malzeme kalitesi daha farklı,bu da çok normal,yola daha güzel oturuyor.parçası bulunur,bir örnek,lastik çapı 205 55 olan 16 jant lastik,corolla için çok var,60 r olan avensis lastiği daha az sayıda ve daha pahalı,tanede 50 tl gibi,bunu kışlık lastik ararken gördük.eğer alman düşünüyorsanız karşılığı passat,alım satıma gelir malum,illa japon diyorsanız avensis 1.6 olur zaten 132 bg ,ancak 1.8 veya 2.0 bulursanız çok daha atak olur.kasa değişecek lafı her araç için geçerli,zaten ne parasına ne kasasına güç yetiremeyiz,14 ay önce 78 e aldığımız 0 avensisin,bu gün liste fiyatı 104 tl.umarım gönlünüze göre bir avensis sahibi olursunuz.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 09, 2017, 00:26:47 »
Benim eski aracım T27'yi aradığım tek yer otobanda 130 üzeri hızlardı, otobanlarda hız koridoru çıktı, ona da gerek kalmadı. Yavaş yavaş gidiyoruz.
Makyajlısında var mı bilmiyorum ama yokuş kalkış desteği olmaması çok yoruyor, özellikle benim gibi bol yokuşlu bir semtte oturan biriyseniz sıkıntı.
Uzun yol için çok iyi araç, kullanırken hiç yolda kalır mıyım diye düşünmedim bile, yurt içi-yurt dışı epey gezdim.
Araç düşük devirde biraz zayıf 1.6 motorda, o zaman yüksek devirde kullan diyor herkes, tamam o zaman güçlü ama LPG ile yüksek devirde kullanmak tercih edilen bir durum değil, bazı rampalar var 2-3 km. Böyle uzun-uzun bağırtmak gerekirse benzine alıyordum.
Ben 1.6 olanı kullanmış biri olarak tekrar alacak olsam kesinlikle 1.8 veya 2.0 olanına bakardım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2018, 20:39:56 »
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar yeni konu açmak yerine buradan devam etmeyi uygun gördüm Avensis elegant extra bakıyorum konuya hakim arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bu
1. Elegant extra modeli sadece 1.6 lardamı var
2. Bu içi çift renk olanlar yine sadece 1.6 extra lardamı var
3.1.8 mi iyi dir yoksa 1.6 da yeterli geliyor mu
Son olarak oturduğum yer rampalı bir yer ve senede bir kez Marmaris e gidiyorum 1.6 ların yorumları pek hoş değil sizlerin deneyimlerine ihtiyaç duydum cevap ve öneri yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ve ilandaki araca ne dersiniz fiyatı nasıldır sizce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-toyota-avensis-1.8-elegant-otomatik-ilk-sahibi-hatasiz-580912424/detay
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 29, 2018, 21:26:23 »
1.8 -147 bg motor bu araç ve vergilendirme yönünden uygun ve ideal.1.6 motora gelince hepimizin bildiği gibi bu kasaya ilk kalkışlarda ve yokuşlarda çok da yeterli gelmiyor.otoyol ve çok fazla yokuş olmayan yerlerde 1.6 da yeterli,oğlumun 1.6 avensisini kullandığımda ilk kalkışta biraz fazla gaz veriyorum,örneğin sinop-ayancık arası dar,virajlı,inişli yokuşlu karadeniz yollarında eski kara şanzıman kamyonlarda olduğu gibi vites küçültürken,motor ve tekerlek devrini ahenk içinde tutturmak için çift debriyaj ve ara gazı verdiğimde avensisi kimselere geçirtmiyorum.eğer bahsettiğiniz araç hatasız ise 2-3 bin tl aşağı alabilirseniz makuldur.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2018, 21:30:43 »
Tokay bey sizin Avensis zannedersem elegant extra değilmi içi çift renk krem nubuk döşeme sadece 1.6 lardamı var
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2018, 10:50:32 »
bizdeki düz vites 2016 model ve 1.6 motor,corolla ile aynı,advance diye isimlendiriliyor.döşemesi çift renk,koyu renk ,turunculu döşemesi var.2016 da zaten tek tip idi.1.8 ve 2.0 motor yoktu.premium olanda otomatik vites farkı var.1.8 ve 2.0 motorlu olan listede mevcut ama ithal edilmiyordu diye biliyorum,ancak sipariş üzerine tek tük ithal edildi ve siz bulup alabiliyorsanız mükemmel bir iş yapmış olursunuz.
Tokay Ceritoğlu