0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba,kısmetse bu hafta corolla 1.33 almaya niyetliyim. alırken 10inchlik bir multimedya cihazı da taktıracağım. bayiler iki cihaz söylüyorlar bir tanesi toyotanın kendi orjinal ürünü,bir diğeri de necvox marka .Necvox'un fiyatı daha uygun ancak şikatei çok oluyormuş.Siz ne tavsiye edersiniz? bu ikisinde biri mi yoksa bayide hiç bulaşmayıp sonradan mı birşeyler alınıp taktırmalı.bir diğer sorum da sonradan alıp dışarda taktırdığımızda Arabanın garantisi ile ilgili problem olur mu?
Fırat bey, anıl beyin dedikleri çok doğru. Toyota servislerinin taktığı cihazlar da Toyota'nın orijinal ürünü değil. cihazları inceleyecek olursanız onların da ağırlıklı olarak Necvox ve benzeri firmalara Toyota için ürettirilmiş cihazlar olduğunu görürsünüz. Siz dışarıdan aracınıza uygun ve istediğiniz özelliklerde olanını seçer takltırırsınız. Hele de iyi bir ustaya taktırırsanız ömür boyu sıkıntı yaşamazsınız. Ben 2013 de Necvox taktırdım. Bu güne kadar bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. SD karttaki navigasyon yazılımı bozuldu. Cihazı takan arkadaştan güncel navigasyın yazılımı aldım. Kullanıyorum. Servislere o kadar para dökmeye gerek yok. Servisin 3000 Tl çektiği cihazı 1500-1750 arasında bulabilirsiniz. Dışarıdan alacak olursanız ram ve hafızası yüksek android işletim sistemli yüksek modelli bir cihaz alırsanız cebinizden internete bağlayıp cep telefonu gibi bile kullanabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.