Arkadaşlar araca her bindiğimde en az nadiren 25 normalde ise 60 - 65 km yol gidiyorum. Aracın koltuğunu en alta indirip ileri aldığımda diz kapağım sağdaki vites bölümünün olduğu yerin duvarına değiyor ve bir süre sonra rahatsız ediyor. Koltuğu yukarı kaldırıp geri götürdüğümde ise başım tavana yakın olduğu ve camın üstüne doğru bakış açım olduğu için rahatsız oluyorum. Yolda ikide bir ayar yapıyorum bir türlü rahat pozisyon alamadım. Sizlerin var mı farklı bir çözümü ya da benim gibi yolda iki de bir koltukla uğraşan? : ) Bu ara boy 1.78
Şu videoyu izlemenizi öneririm
Ben 1.83 boy, geniş kalip gövde iri yapi ile yarise sigiyorum.
Sağ dizin orta konsola değmesi normal. Dizin ddeğdiği yer aciyorsa eğer siyah sünger bant turu birşeyler yapistirmak iyi olur. Diz degmezse topuk ve bilek daha çok yorulur.
Bende de benzer bir sorun var. Direksiyonu tam ortalayarak oturduğumda koltuğun sol tarafına kayık yerleştiğimi ve sol tarafın yanal desteğinin sağa göre daha fazla deforme olduğunu görüyorum. koltuğu tam ortaladığımda ise pedallara erişim zor oluyor. neye göre hizalama yapılmış anlamadım
Dizimin değmesi sorun değil zaten diz kapağım rahatsız ediyor bir süre sonra. Orası için kesin bişey düşünmüşlerdir yumuşak birşey ama ne diye aratacağımı bilmiyorum. Sünger ya da yastık koymak istemiyorum : )
Mesaj Birleştirildi: 03 Ara, 2017 00:43
Bir de sol kolumu kapı koluna koyuyorum ve direksiyonu en alta indirip kendime çekiyorum ki daha rahat olsun. Hız sabitleme olunca artık daha rahat oturma pozisyonu arıyorum ama bulamadım.