0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim aracımdada aynı ses sorunu vardı kendim hallettim:)emme manifoldunun üstünden 3-4cm uzunluğunda bir vida attım ses kesildi, bu işlemi manifoldu sökerek alttan uyguluyormuş bazı servislerMesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2017, 23:16:42kırmızı daire içine aldığım yerden 3-4cm uzunluğunda vida atarak çözdüm bu sorunu 7 senedir ses seda yokdaha sonra vidanın üzerini siyah renkte plastik bir malzeme var sprey şeklinde sıkılıyor hızlıca donuyor ismini hatırlayamadım hava almayacak şekilde kapattırdım
Arkadaşlar benim aracım 130binde ve ilk çalıştırmada 2 dakika boyunca dizel gibi çalışıyor sonra kesiliyor ses. Aynı problem midir?
@Tolga Söyletir (4914) olabilir diyorsunuz. Bu bir ihtimal. Bu işin kesin sebebini bilen yok mu?
Merhaba Murat bey vida sıkma amacını merak ediyorum sabitlemek amacıyla mı yoksa hava almasıyla mı alakalı şimdiden teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2018, 18:51:19Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 11, 2018, 16:45:362002 corolla sahibiyim benimde aracımdan ses geliyordu arkadaşlar sanayideki usta! manifolttan geldiğini kronik bir sorun olduğunu söyledi bu hafta değiştirdim aynı ses sabah motor soğukken gelmeye devam etti ısınınca geçiyordu ustaya götürdüm bu kez motor kulaklarından geldiğini söyledi yani sıkıntı manifoltta değilmiş bunu yüzüme bakarak rahatlıkla hiç yüzü kızarmadan söyleyebildi.elimde orjinal çıkma manifoltla kalakaldım.İhtiyacı olan varsa çıkan orjınal manifoldu verebilirim manifoldun içindeki oynayan ses yapan yerin sabitlenmesi için vida atiıyor
2002 corolla sahibiyim benimde aracımdan ses geliyordu arkadaşlar sanayideki usta! manifolttan geldiğini kronik bir sorun olduğunu söyledi bu hafta değiştirdim aynı ses sabah motor soğukken gelmeye devam etti ısınınca geçiyordu ustaya götürdüm bu kez motor kulaklarından geldiğini söyledi yani sıkıntı manifoltta değilmiş bunu yüzüme bakarak rahatlıkla hiç yüzü kızarmadan söyleyebildi.elimde orjinal çıkma manifoltla kalakaldım.İhtiyacı olan varsa çıkan orjınal manifoldu verebilirim