Satın aldığım Toyota plaza daki saış görevlisi "dıştan hava gelmesin " şeklinde bana bilgi vermişti. Onun için o şekild kullandım.
Size öyle saçma bilgi veren arkadaşı alkışlıyorum

ve o işide bırakmasını bekliyorum (size gerçekten öyle bir bilgi verdi ise)
Bana bilgi veren arkadaş Mercedes bayisine transfer olmuş. İşi bırakmış Toyota da
bu çok şaşırtıcı, mercedes gibi bir firma çalışanlarını alırken inceler, böyle saçma birşey söyleyen bir çalışanı işe almaz diye düşünürdüm
Evet bande arkadaşlara katılıyorum.Dışarıdan hava akışını hiç kesmeyin bu şekilde uzun süre araç kullandığınızda aracın içindeki temiz havayı bitirip kendi soluğunuzu solumaya başlıyorsunuz'ki bu hiç hoş olmayan bir durumdur baş ağrısı ve dikkat dağınıklığı yaratır.Ben sadece Lpg'si iyi ayarlanmamış araçların arkasında giderken Gaz kokusu içeriye girmeye başladığında kapatırım.
Yaz geldi artık camlar açık. Fakat yan camrüzgarlığıtaktıran varmı ? tavsiyeleri bekliyorum. Selamlar herkeze.
İbrahim bey yaz henüz gelmedi de siz 8 yaşındamısınız.Bakın merak ettim doğrusu....
aynı sorun ben de de var.
aynı sorun ben de de var.
buğu sorunu mu? üfleyen havayı dıştan gelecek şekilde ayarlayın, buğu olduktan sonra çözmek yerine, olmadan çözmeye çalışın böylece olmaz buğu falan

haa yine de oldu diyelim, karlı havalarda ben binince oluyor kesinlikle (hararetim fazla da

) o zaman sonax gibi markaların buğu önleyici spreyleri ürünleri var, onları kullanabilirsiniz

fazlasıyla işe yarıyor
Yaz geldi artık camlar açık. Fakat yan camrüzgarlığıtaktıran varmı ? tavsiyeleri bekliyorum. Selamlar herkeze.
elimizde bi tane çıkma var, isterseniz uygun fiyata verebiliriz...
aracınız elegant olduğuna göre digital klimadır.Klimanızın hiçbir tuşuna basmadan sağ üst tuşuna basın, buğu çözülecektir.Yanlız en üst kademede çalışsın klima, azaltırsanız verim alamazsınız.Buğu çözüldükten sonra azaltabilirsiniz bir daha çalıştığı sürece buğu yapmaz
bunu büyütmeye gerek yok, toyotaların klasik sorunu 90 nlı yılların başından beri çeşitli sınıf toyota araç kullandım ve hepsinin ortak problemi, bunu bir sorun olarak görmeyin, genelde polen filtresi içeride olan araçların hepsinde bu olaya rastlanıyor( polen filtresi nemleniyor ve aracın içerisinde olduğu çin kuruyamıyor ), tek çare pu polen filtresini sık sık değiştirmek ve araca bindiğinde dışarıdan gelen egzost kokusuna aldırmada dışarıdan gelen havayı ön cama vermektir.