Excuse me but I don't understand. Are there original software include in my car, to automatic close windows?
I see 3 options in my case:
1. Buy additional modul from aliexpress or another online shop.
2. Programming or activate original software from Toyota Dealer or another car service.
3. Programming myself Arduino to make this function. I can programm some microcontroller like Arduino or PIC, but I don't understant LIN protocol or CAN, I don't know exact protocol.
When I lock my car, ECU bring to "sleep" mode. And stop power supply to window module.
Are there simple way to activate in active mode?
Control from ECU is more different when car is with 1 AUTO window and when are with 4 AUTO windows.
This is some pictures for pinout, drivers door plug bottom from windows button:
4 AUTO windows - ALL AUTO - this is in my car

1 AUTO windows

---- This is from goole translate:-------
Afedersiniz ama anlamıyorum. Arabamı otomatik olarak kapatmak için orijinal yazılım var mı?
Davamda 3 seçenek görüyorum:
1. Aliexpress veya başka bir online mağazadan ek modül satın alın.
2. Toyota Yetkili Satıcısından veya başka bir otomobil servisinden orijinal yazılımı programlayın veya etkinleştirin.
3. Bu fonksiyonu yapmak için kendimi Arduino programlama. Arduino veya PIC gibi bazı mikro denetleyicileri programlayabilirim, ancak LIN protokolünü anlamıyorum veya CAN, kesin protokolü bilmiyorum.
Arabamı kilitlediğimde, ECU "uyku" moduna geçer. Ve pencere modülüne gç beslemeyi durdurun.
Etkin modda etkinleştirmenin basit yolu var mı?
Otomobilin 1 AUTO penceresiyle ve 4 AUTO penceresindeyken ECU'dan kontrol daha farklıdır.
Bu bazı resimler: