0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Başlıktan da anlaşılacağı üzere aracın ekranında dönüşümlü olarak belirtilen uyarılar çıkıyor. Araçla 40-50 km yaptıktan sonra ışık sönüyor.Sabah sanayiye götürdüm. Bilgisayara bağladı Valvematic arızasını gösteriyor dedi. Valvematik Toyotaların genel bir hastalığıdır deyip Toyota servisi ile görüşürsen bu tür arızaları ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum demesinin üzerine, Toyota yetkili servisini aradım.Servis öncelikle böyle bir ücretsiz değişim tamir yok, isterseniz size fiyat verelim dediler ve fiyatı verdiler 4.558TL .Öncelikle arıza Valvematikten mi kaynaklanıyor bilmiyoruz. Isınınca neden sönüyor.Konu hakkında tecrübesi olan, başından böyle birşey geçen arkadaşlardan destek bekliyorum.
Merhabalar arkadaşlar,Bu tür sorunla hiç karşılaşa olmadı mı ? veya yardımcı olabilecek tecrübeli ustalarımız yokmu bu konuda.
Merhaba Enver bey,Motor yağını yeni değiştirdim. Araç 40-50 km gittikten sonra ekrandan hata siliniyor. Bir sonraki gün yine yanıyor. Ama çekişinde herhangi bir olumsuzluk yok.