0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aklima yarisin teyp olan on paneli degistrip oraya kaliteli bir tablet gommek vardi )Kameradan gelen goruntuyu de oraya verecektim, onu yapmissiniz tebrikler Peki nasil, faydali oluyor mu, tavsiye edermisiniz
Teşekkürler Mutlu hocam.daha önce bende denemiştim fakat görüntü alamamıştım.sanırım kartın chipsetiyle alakalı bi durum
Sağolasın Ahmet. Easycap in tam sürümünü mü kullandın? Çünkü deneme sürümü veya diğer programlar işe yaramıyor. Programı açtıktan sonra chipset kodunu programın ayarından değiştirmek gerekiyor. Ayrıca 4 tane video girişi seçeneği de sunuyor. Bunları deneme yanılmayla bulmak gerekiyor. Sonra pal bende işe yaramadı ntsc yaradı mesela.
Ah Mutlu ah, yıllardır içimde yara olan konuyu depreştirdin yine. EasyCap evde kutusunun içinde bekliyor, çünkü Samsung marka Galaxy Tab4 ve Tab3 otg yi dolayısıyla da EasyCap'ı desteklemiyor.O kadar çaba sarfedip çok güzel bir şekilde Samsung Galaxy Tab3 ü ön konsola monte ettim, navi, müzik, bluetooth hepsi tamam bir tek kamera eksik kalmıştı ama o da olmadı. Yine dikiz aynasındaki monitöre bakmaya devam
Abi samsung ları flash lamak çok kolay. Androidi kırsana. CyanogenMod destekliyordur.
Mutlu tablet zaten rootlu. CyanogenMod ile olacağından emin misin ?
CyanogenMod destekliyordur abi ya. Ben diğer yazılımları kullandım olmadı, paralı easycap viewer ı aldım kurdum onda çalıştı. Benim tablet bir de 5 sene öncesinden kalma, Asus ME301T 10.1" lik bir tablet ama android 4.1 den sonra destek verilmemişti. Ben bir şekilde kırdım, onun sayesinde görüyor. Yoksa benimkinin de otg desteği yoktu.
Ufacık bir umut kırıntısı olsa hemen başlarım. Şu anda evde easycap hazır, multi otg kablosu (3 usb, bir güç girişi) hazır. Easycap vieweri de alırız önemli değil. önce şu otg desteği çalışsa. Birde ben ilk seferde işin basit olması açısından usb flash bellek, mause falan denedim, onları görmedi. Çünkü onları görmeyen easycap ı da görmez herhalde değil mi ?
Abi otg checker gibi programlar var ücretsiz onları deneyebilirsin var mı yok mu diye. Eğer yoksa otg destekleyen senin tablete uyumlu başka bir rom bul o zaman. Onu flashla.
Bildiğin gibi bu işlerin piri xda forum. Orada bile yok. Sadece birisi ortaya bir rom atıp kaybolmuş, test etmemiş, denememiş. Onun haricinde yok vesselam. Tabletten çok memnunum, hatta daha önceki konularımda da bahsettiğim üzere, sistem dosyaları ile oynadık ve araç çalışınca tablet otomatik falan açılıyor, aracı stop edince otomatik kapanıyor. Yani no name çin malı bir tablet alsam, belki kamerayı halledeceğiz ama bu seferde bu saydığım özellikler olmayacak. İki ara, bir dere misali...
Hocam tablet olarak, Samsung tab 3 te kararlimisin, ekran cerceveleri daha kisa ve ozellikleri daha yuksek olan bir tablet kullanmak nasil olur?
Osman abi o zaman tek çaren wifi kamera alman.