Öncelikle Merhaba
Aracım 2004 avensis 2.0 benzinli ve hasarlı bir araç bundan 6 ay once yarı sanayi-yarı servis tamir ettirdim. Dunde 90.000km bakımını yaptırdım.arka fren balatası degişti ve normal bakım yapıldı.Yalnız bir iki problemim var bugun arabayı kullandıgımda fren bir garip geldi sanki geç tutuyor gibi internette biraz araştırdım alışma suresi varmış bilmiyorum ikincisi ise bugun yokuşta yarım depriyajla bi 20 saniye beklemek zorunda kaldım.(aslında 5 saniyelikti öndeki taksi stop etti.(baya dik yokuş ) haliyle benim yarım debriyaj koku yapti yandı. Acaba debriyaj balatasına bir şey olmuşmudur bittigini nasıl anlarım? Birde dun bakıma vermiştim herhangi bir şey denmedi kontrol edilmişmidir? Son olarak rölanti devrinde bir sorun var gibi araba çalışırken motor normal ısıya ulaştıgında devir 600e dusuyor biraz direksiyonu oynatınca yukseliyor. Ayrıca arabayla hızlı kalkmak istedigimde patinaj olmuyor ama araba titriyor nedendir? Bu kadar deginmişken benzine de el atayım 100km de kac ltre yakıyorsunuz şehir içi? 2.0 avensis benzinli