opel corsa arabam 300 km deyken araba altından tıkırtı geliyordu. Servise götürmüştüm efendim 2 teker kaldırımda araba bırakmaktan
dolayuı ROT ÇUBUGU kopma noktasına gelmiş dediler

len araba 300 ay mı bıraktım askıda. Öncesinde 11 sene clio kullandım 2 kaza yaptım rot cubugu kırılmadı. Neyse eşimin dayısı araba tamircisi cek fotosun yolla dedi, sonra baktı fotoya
HANGİ DANGOZ ARACI KAMYONDAN INDIRIRKEN TEKERİ RAMPADA BOŞA CIKARDIYSA ondan alsınlar o parayı. Eger kabule etmezlerse
PARCAYI ALIP ALMANYA OPEL e yollayacam de dedi.. aynende oldu sucu bana atınca parayı alacam dedim :: VERMEYİZ ÖZEL MULK diyo
LEN DEDİM MANYAK MISIN ARAC BENİM ARACIM devletin degil, neyse o sırada servis müdürü geldi iyice olay mahkemelik olacak.
Adam TAMAM BEYFENDİ HALLEDERİZ felan dedi neyse o zamanki paraylı 100 tl lik parca icin bugun ne kadar bilmiyorum yaptılar.
Ama aradan 2-3 sene gecmeden aynı araba kışa girecez kış bakımına soktum dedim.. Defalarca şehir dışına gidece iyi bakım yapın.
(debriyaj balatası bakımıda cok yaklaşmış KM acısından).. tamam dediler.. neyse bakım sonra istanbula giderken adapazarı otobanında
balata kopması sonrası otobanda arac yol ortasında kaldı, ALLAH KORUSU kimse carpmadı, tam yanımızda da bir KAMYONCU durgı var bizi gören kamyoncu arkadaşlar koştular ittire itire aracı kenara aldılar. O gun mesela dedim BEDAVA VERSELER OPEL almam bi daha diye... Umarım TOYOTO da benzer sıkıntı yapmaz