Eğer dertleri güvenlik ise bunların da yasaklanması lazım.
Cam filmi yasaklanma sebebi dışarıdan içerisinin görünmemesi.
Cam filmi yaptırmadan önce çok araştırdım ama istediğim gibi bir perde bulamadığımdan mecbur film yaptırmıştım. Yasaklardan sonra tekrar araştırdım ama içime sinen bir model yine bulamadım.
Paylaşılan sunny makaralı perde gibi bir şey arıyorum. Camdan tamamen bağımsız olmalı ama camın tamamını kaplamalı. Araca özel yani.
BOD marka perdeler araca özel üretilen.
Camı tamamen kapatıyor, cam açılıp kapanıyor ama dışarıya el kol uzatamıyorsunuz.
Eski arabamda filmci arka cam rezistansını bozduğu için yeni arabamda arka cama film çektirmemiştim.
Bu yüzden sadece arka cam için olanını almıştım.
Fiyatı biraz yüksek ama gayet kaliteli ürünler. Değerlendirebilirsiniz.
Camı tamamen kapatıyor, cam açılıp kapanıyor ama dışarıya el kol uzatamıyorsunuz.
Eski arabamda filmci arka cam rezistansını bozduğu için yeni arabamda arka cama film çektirmemiştim.
Teşekkür ederim, onlardan haberi var. Sabit istemiyorum, makaralı olmalı, camdan bağımsız olmalı, araca özel olup tam kapatmalı
Araca özel olması güzel olmuş.Ama 300 tl civarı fiyat gördüm.Baya özel üretim sanırım, "el insaf" derim..
Ben de aldım o perdelerden, arka camlara.Çıkarılabiliyor ve camı tam kapatıyor. Evet pahalı ama başka da alternatif yok.
Bir arkadaşımdan duydum tercihi size kalmış adamın biri filmleri söktükten sonra XXL baxer takmış camlarına