Ahmet abi benim adamım yokmuydu fuarda?
Yeşil mustang in jantları tanesine 2 araba alınabilen altın jantlardan değildir umarım .....
Ferdi ve Gokmen kardesler, film cahiliyim, hic bir bilgim yok

Google'da aradim, eger Cadzilla'yi kastediyorsan, belki o da vardi emin degilim.Makinenin sarji bitti, istedigim kadar resim cekemedim.

Onun disinda birkac hotrod da vardi.Yere cok yakin, neredeyse yerle bitisik tamponlar, renkleri cok canli, kromaji fazla...
Ben Boyd keratasını sormuştum
Canli kimse yoktu, ziyaretcilerden baska
Şanslı velet

şu küçük yaşta içine oturduğu arabaya bizim görmek için an kolladığımızı bilse her halde babasına aldırırdı mutlak.Fotoğraflar çok güzel Ahmet.Senin ufaklıkta çok yakışıklı (sanki Özcan amcası) maşallah..Honda Accord ne değişmiş öyle.Güzel olmuş gibi.Canlısı nasıldı acaba.yorumun ne olur Accord için...
Ozelde Accord'u bilmiyorum, ama tum arabalar son yillarda sismanladi gibi geliyor bana Ozcan.

90'larda ince gorunum modaydi. 2000'li yillarda kalin, buyuk gorunum moda anlasilan. Accord da oyle.
Son kasaları güzel görünüyor Accordların bence. Eskisi biraz makyajlanmışdı ve daha kaslı olmuştu.
Paylaşımda çok güzel olmuş Ahmet.
Son kasaları güzel görünüyor Accordların bence. Eskisi biraz makyajlanmışdı ve daha kaslı olmuştu.
Paylaşımda çok güzel olmuş Ahmet.
Ama hala 4 yıldızlı bir araba.Koca Honda'da tek 5 yıldız alan CRV başkada yok.Benim Corolla'da (2003) 4 yıldız almış bir model...