0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yine bir güzel uygulama elinize sağlık Bu arada orijinal torpido aydınlatma elimde 1 tane mevcut makyajlı kasa için almıştım yerleri uymuyor. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
Hocam 2015 makyajsız benimki benim araca uyarsa ben alabilirim
emre bey harika bir çalışma gene heyecanla bekliyoruz başka projeler
Güzel çalışma . Elinize sağlık.
Inşallah zamanla yeni çalışmalara devam edeceğim nasipse Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2017, 02:14:01Teşekkür ederim sağolun
Emre bey sizden ip neon uygulamasınıda heyecanla bekliyorum
Aliexpress de favorime ekledim, 11 kasım indirimlerini bekliyorum toplu alışverişim var nasipse Ama ip neonu sadece kapılara uygulayacağım görüntüyü bozmadan (golf misali)
Evet yapabilirsiniz. Ben ayak aydınlatmalar farlarla çalışsın istediğim için ambiyans aydınlatmadan birer paralel aldım. Çok güzel oldu
peki ayak aydınlatmasında kullandığın şerid led hangisiydi tavsiye edeceğiniz var mı? Bende sizin gibi topidodaki orjinal ambiyans ışıktan paralel akım alarak yapacağım.KTorpidodaki gibi kısık yanması yeter. Ayrıca kapılar açılınca beyaz ışıkla aydanlatma için ayrıca şerid led düşünüyorum.SaygılarımlaMesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2017, 16:40:42https://tr.aliexpress.com/item/For-Toyota-Corolla-Avensis-Yaris-Rav4-Auris-Hilux-Prius-APP-Control-Car-Interior-Atmosphere-Decoration-Lamp/32771742998.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.278.kPEqIvYukarda belirttiğim adresteki ürünü torpidodaki orjinal ambiyans aydınlatmadan alabilirniyim?