Gönderen Konu: Süper Loto  (Okunma sayısı 2994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Süper Loto
« : Şubat 26, 2009, 23:21:59 »
Selamlar...

Arkadaşlar bu hafta Süper loto 25 birsürü sıfır TL veriyormuş diye duydum bende oynadım :D sonuçları öğrenemiyorum eğer bana çıkmışsa herkese istediği arabayı alacağım nasıl öğrenirim sonuçları  :P maksat muhabbet olsun oynayan var mı aranızda bu tip şans oyunlarını  :alkis:

Birde size bir soru eğer size çıkmış olsaydı ne yapardınız? :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Toyota Club Türkiye

Süper Loto
« : Şubat 26, 2009, 23:21:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Süper Loto
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2009, 23:36:17 »
Soba kurup yakardım :P Doğalgaz pahalı :D

Tabi şaka öle bi ihtimal çok küçük olucağı için kafa yormayı bile düşünmüyorum :)

Zaten oynamıyorum :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2009, 08:36:53 »
Bu kadar paranın bana çıkması istemem ben de şahsen :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2009, 08:37:52 »
  Peki ben konuya başka bir bakış açısı getireyim ama amacım kesinlikle polemik yaratmak değil.
 Gişelerde bu oyunları oynama süresi bitiyor ancak çekiliş 1-1,5 saat sonra yapılıyor. Halbuki bu oynanan bilgiler elektronik ortamda ve anında aktarılmıyor mu sistemin ana merkezine? Neden bu beklemeye gerek duyuluyor ki? Ya oynama süresini çekiliş anına kaydırabilirler, ya da çekiliş anını cihazların kapanma anına çekebilirler bence. Yoksa bir yerde yanlış mı düşünüyorum?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2009, 08:39:11 »
ben aston martin alırdım, plakalandırmazdım vergi ödememek için, o kadar param olsa bile yılda 12.000ytl vergi çok gelirdi :) bi de tüp taktırırdım astona, çok yakar v12, 6000cc :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2009, 11:17:25 »
Ben hiç oynamadım ama yanılıyorsam düzeltin bu şekilde ikramiye kazanmış kişilerin hangisinin şimdi durumları iyi ben duymadım haydan gelen huya gider gibi geliyor bana hayırlı bi para olduğunu düşünmüyorum çünkü alın teri yok
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2009, 11:34:38 »
çok haklısınız ali bey, bir de birden o kadar büyük paraya kavuşunca insanlar hazıra alışıyor, işlerini bozuyorlar, yatmaya başlıyorlar, lüks yaşam falan para çabucak eriyor...şu anda sorsak herkesin cevabı bellidir, bana çıksa yatırım yaparım, gayrimenkul alırım iş kurarım falan.. yok öyle birşey, bunu yapanı hiç görmedim...para çıkan gidip en pahalı evi alıyor, en pahalı arabayı alıyor, karısını boşayanlar, çocuklarını umursamayanlar, işlerini bozanlar, gece hayatı, kadın, kumar...aslında güzel birşey değil bu şans oyunları, çok sağlam kişiliği olması lazım para çıkan insanın
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2009, 13:26:21 »
Ah be bi çıksın ne yapmazdımki.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Şubat 27, 2009, 13:40:15 »
Hayatımda bir defa sayısal loto oynadım oda ilk ve sondu, oynamam,
bahsedildiği gibi kazananlardan akıbeti hayır olan kimseyi görmedim ben, (bu cevap tartışma ortamı oluştursun istemem) hepsinden önce zaten dinen o para helal değil bunu hepimiz biliyoruz ama kabullenmek istemiyoruz değilmi :)

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2009, 14:04:15 »
http://www.millipiyango.gov.tr/superlotosonuc.html
Arkadaşlar linke bakıp o rakamı görüpte oynamamak elde değil  :wacko:
Dün süper lotoyu yine bilen olmamış bu 11.hafta devri biriken miktar 22.639.396.46TL.   :blink:
Ben dün oynamıştım 2 bilmişim yani amorti bile yok :D

Türkay takma kafana o paranın faizi ile Aston Martin i alır benzini de bulur vergiyi de ödersin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 27, 2009, 15:55:43 »
aydın abi para elimde olmadığı için şu an boş boş konuşurum ben, faize yatırırım, gayrimenkule yatırırım, ucuza araba bulur satarım bidi bidi... yok abi böyle birşey :) yemin ediyorum o para çıkınca yapcağım şey abartı bir araç alıp kalanını anneme vermek olur.. abartı araç da öyle veyron, enzo falan değil :) ben ne olursa olsun acırım paraya yahu :) faize de yatıramam ben canım istediğinde istediğimi almak isterim, sanırım önce büyük bir garaj yaptırır ve bmw doldururdum içini, hiç sevmesem bile motorunu bile alırdım :) boş konuşuyoruz booş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2009, 16:23:18 »
Olsun be Türkayım Bak hayel ediyorsunya o bile güzel dimi? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 27, 2009, 16:25:03 »
ya aydın abi hayal ettim moralim bozuldu :) garajın kapısını açıp 3-5-6-7-8-z-m serisi arabaların her birinden gördüğümü hayal ettim hayata küstüm, vergileri var onların yaa, benzinleri var, bakımları var :) çok mu gerçekçiyim ya, hayat küscem şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2009, 16:40:52 »
küsme hayata hemen git ya çıkarsa diye süperloto oyna çıkarsa garajını bankanın biri bedevaya yapar paranızı bize getirin diye, bak garaj masrafından kurtuldun hatta içine de 1 tane hediye M1 koyarlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2009, 16:42:06 »
küsme hayata hemen git ya çıkarsa diye süperloto oyna çıkarsa garajını bankanın biri bedevaya yapar paranızı bize getirin diye, bak garaj masrafından kurtuldun hatta içine de 1 tane hediye M1 koyarlar :D
garajıma m1 koycak bankaya ruhumu satarım ya düşündüm de :) çok nadide bir araç..aydın abi dilimi çok iyi biliyosun sen ya :) :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2009, 16:56:32 »
Türkay Bey Buyrun geniş otoparklı eviniz ve hediyemiz M1 beğenirsiniz umarım  :-[

Lütfen Paranızı A..BANK'a bize Yatırınız  :alkis:  Yani Bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 27, 2009, 17:02:35 »
yok yok olmadı aydın abi, m1 bu değil, olamaz olmayacak :) m1 70li yıllarda üretilen ilk m modelidir, geçtiğimiz yıllarda da onun 30. yılı olması şerefine yenilendi süper bir çizim yapıldı;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 27, 2009, 17:05:11 »
Abartma Türkay o M1 i bende vermen hiç bir bankada :D
benim dediğim 1 serisi M idi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Şubat 27, 2009, 17:06:53 »
boşver abi 1 serisini yaa, bugün bi kızda vardı okulda, 1.20d coupe, kız ona bindi ben 98 corollaya, utandım valla billa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 27, 2009, 17:09:20 »
Yanlızmıy dı bari :D :D
Ben geliyorum Ankara Buluşmasına :D (şaka tabi, gelirsem sizin için gelirim)