0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
idare eder,4k oluşuna bakılmaksızın fiyatı uygunsa düşünülebilir
Pilli olması dezavantaj kapasitörlü olsaydı özellik olarak alınabilirdi.
Sıcaklardan dolayı pilli cihazlara soğuk bakıyorsanız haksızsınız diyemem ama kapasitörlü cihazlarda bile sıcak ile ilgili uyarılar var, kimse garanti veremiyor.Pil değiştirmek ise çok problem değil, 5-10 TL ye yaptırılabilecek bir şey. Eliniz yatkınsa siz bile yapabilirsiniz.Pilden kapasitöre dönüş projesi kapsamında açtığım bir konu var;http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=79600.0O bile uygulanabilir
Daha önce GT680W kullanıyordum devamlı araç üzerinde kalıyordu üç defa pilini kendim değiştirdim.Bir seneden beride wiofo A119 kullanıyorum şimdilik memnunum pile göre ömür açısından kapasitör daha avantajlı geliyor bana.
Bu alette navigasyondamı varmış, eğer öyleyse bu aleti bizim touch 2 ekrana bağlayabilsek harika olurdu. Videoda destekliyormuş.
GPS navigasyonu size doğru pozisyon sunar diye yazıyordu açıklamalarında bende sevinmiştim navigsayon yükleniyor yada üzerinde var diye.
2014 yılından bu yana g1w-c kullanıyorum çok memnunum maşallah diyeyim. bundan sonraki tercihlerim de hep kapasitörlü dvr dan yana olacak.