Gönderen Konu: Yaris 2004 Multimedya upgrade tavsiye edermisiniz  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Yaris 2004 Multimedya upgrade tavsiye edermisiniz
« : Ekim 18, 2017, 11:15:58 »
Arkadaslar Selamlar,

6 Ay once 2004 Yaris aldim  ve Turkiye'deki vergi durumlarindan dolayi uzun zaman da kullanacagim gibi. Madem uzun sure kullanacagiz bu durumda aracta konforu artirmak icin nasil upgarade ler yapabilirim onlari arastirmaya basladim. Aracta kasetcalar var, o iptal edilip yerine JVC kd-r471 taktirilmis.

Bu durumda direksiyondaki kontrol tuslari iptal olmus. Takilan cihazda bluetooth olmadigi icin telefon baglayamiyorum(3,5mm jack ile aux uzerinden baglayabiliyorum) On konsolu cikarip baglanti noktalarini inceledim, bu teybi soksem yerine baska bir teyp yada ekran takabilirmiyim sizce? Yada o tarafa direk nexus 7 gibi bir tablet baglasam sizce nasil olur ?

Aracin icinde ve disinda orjinalligi cok bozmadan nasil upgrade ler yapabilirim, sizlerin tavsiyesi ne olur ?

Toyota Club Türkiye

Yaris 2004 Multimedya upgrade tavsiye edermisiniz
« : Ekim 18, 2017, 11:15:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 2004 Multimedya upgrade tavsiye edermisiniz
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2017, 13:11:14 »
Butceniz nedir. 900-1600 TL civari oorijinal boyutlu multimedya alabilirsiniz geri ggörüşkamera dahil direksiyon tuslari aktif.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2017, 13:52:35 »
Butceniz nedir. 900-1600 TL civari oorijinal boyutlu multimedya alabilirsiniz geri ggörüşkamera dahil direksiyon tuslari aktif.

Alinacak sisteme bagli olarak limiti yuseltebilirim. Bahsettiginiz multimedyanin adi/markasi var mi ? Bakayim nasil kullanilisli mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2017, 15:43:03 »

Bugun internette arastirirken gittigidiyor da dedigniz urunleri gordum. On konsol a full dokunmatik ekran koyuyoruz demisler. Ama ordaki ekran basit bir android tablet. Onun yerine kendim kaliteli bir android tablet koysam daha iyi olur ama aracta genelde yola bakiyoruz, orda tablet in bir faydasi olur mu bilemedim.

Birde sony nin soyle bir urununu buldum, muzik sistemine Bluetooth, NFC, Mikrofon gibi ozelikler ekliyor bunu direk Orjinal teybe baglasam(Ona aux girisi yapabiliyormuyuz bilemedim)