selam arkadaşlar tam olarak sitenin kullanımını bilmiyorum kusura bakmayın benim aracımda avans sorunu var komple motor yapıldı halen devam ediyor yag pompası ocv sensörü vanos hepsi deişti ustalar bulamıyorlar acil yardım
selam arkadaşlar tam olarak sitenin kullanımını bilmiyorum kusura bakmayın benim aracımda avans sorunu var komple motor yapıldı halen devam ediyor yag pompası ocv sensörü vanos hepsi deişti ustalar bulamıyorlar acil yardım
aracınız profil bilgilerinizde 2004 olarak gözüküyor, açıkçası sizin araçta nasıl yapılır avans ayarı haricen yapılabiliyormu bilmiyorum ama 101 kasada avans tabancasıyla net ayar yapılır konunun uzmanı
@Ufuk Sönmez (16363) bey konuyu gördüğünde net bilgi verecektir.
merhaba ümit bey kafayı yemek üzereyim
Mesaj Birleştirildi: 07 Nis, 2019 00:16
avans ayarı degişken vvti sistem ile oluyormuş bu gün oldu motor söküleli bilen yok koca sanayide şaşırdım kaldım
merhaba ümit bey kafayı yemek üzereyim
Mesaj Birleştirildi: 07 Nis, 2019 00:16
avans ayarı degişken vvti sistem ile oluyormuş bu gün oldu motor söküleli bilen yok koca sanayide şaşırdım kaldım
merhabalar
Tahir bey çok canınızı sıkmayın sonuçta bir çuval cıvata,mutlaka bir sebebi vardır iyi bir usta bulunur sorun halledilir ne sorunlar çözüldü buda elbet çözülür nerede ikamet ediyorsunuz ona göre tecrübe edilmiş servis yönlendirmesi yapılır.
bugün ile 10 gün oldu. motor toplandı herşey normal rölanti mükemmel fakat gaz verince siboplar sanki pistonla çarpışıyor muazzam bir ses
Mesaj Birleştirildi: 07 Nis, 2019 00:22
türkiyenin metropol

şehri ist avcılar
Zannedersem İstanbul'da ikamet ediyorsunuz form üyemiz tem oto ufuk sönmez bey ile irtibat kurmanızı randevu alıp pazartesi ilk iş olarak direk oraya götürmenizi tavsiye ederim,kendileri servis olarak sadece Toyota araçlara hizmet etmekteler aracın uzmanıdır sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
Ümit bey ilginizden dolayı teşekkür ederim ustalar yarın bir toyotaciya yonlendreceklerini söylüyorlar olmaz ise en yakın servise götüreceğim burada yazma sebebim böyle bir arıza ile karsilan oldumumu
Motoru yapan usta Toyota ustası değilmiydi?
Ayriyeten usta usta dolaşıp macera yaşamamanız için size direk tem otoyu tavsiye ettim ama siz bilirsiniz sorun kısa zamanda çözülür İNŞAALLAH.
İfadenizden arabayı sıradan bir ustaya teslim edip motor yaptırdığınız anlaşılıyor,toyotacı ustaya yönlendirmek ne demek? madem bu işi tabir caizse kıvıramayacaksın hiç ustayım deme! Avcılar karşıda,en mantıklısı aracı çekici ile tem toyotaya götürün,herhalde üst kısım tamamen açılacak,teknik hata yapıldı veya uygun olmayan subap takımı vb kullanıldı.Kolay gelsin.
Umit bey tokay bey ilginizden dolayi tesekkur ederim siboplar yeni alindi kendim aldim supsan marka rektefiyeci bu cevrenin eniyilerinden usta boş bir insan deyil fakat çıkamadı içinden