Gönderen Konu: Multimedia ve Emniyet kemeri sorunu...  (Okunma sayısı 1378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Multimedia ve Emniyet kemeri sorunu...
« : Ekim 10, 2017, 14:18:10 »
Merhaba, aracımda seyir halindeyken dokunmatik multimedia ekranim kendi kendine kapanıyor, donuyor yada kapanıp tekrar açılıyor, bu sorun genellikle hız yaparken yada kasislerde araç sarsılırken oluyor. Power tuşuna basılıp tutup resetlemek zorunda kalıyorum dondugunda.

Bir diğer sorun ise aracı ilk çalıştırdığım da emniyet kemerini takmama rağmen haraket etmeye başlayınca takmamisim gibi ötmeye başlaması, seyir halindeyken de durup dururken birden ötmeye başlıyor. Takip çıkartmama rağmen duzelmiyor.

Hiç kimseye toyota tavsiye etmiyorum, teneke yığını...

Toyota Club Türkiye

Multimedia ve Emniyet kemeri sorunu...
« : Ekim 10, 2017, 14:18:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: Multimedia ve Emniyet kemeri sorunu...
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2017, 14:21:19 »
2017 benim araç kemerler eski 2003 gibi hemen sarmıyor elimle itip düzeltiyom. Ama  geri kalanı idare eder çoğu araçtan iyi haa birde osuruktan ekran bi işe yaramıyor.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 18000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2017, 17:21:49 »
Merhaba, aracımda seyir halindeyken dokunmatik multimedia ekranim kendi kendine kapanıyor, donuyor yada kapanıp tekrar açılıyor, bu sorun genellikle hız yaparken yada kasislerde araç sarsılırken oluyor. Power tuşuna basılıp tutup resetlemek zorunda kalıyorum dondugunda.

Bir diğer sorun ise aracı ilk çalıştırdığım da emniyet kemerini takmama rağmen haraket etmeye başlayınca takmamisim gibi ötmeye başlaması, seyir halindeyken de durup dururken birden ötmeye başlıyor. Takip çıkartmama rağmen duzelmiyor.

Merhaba Metin Emre bey benim Advance 1.4 dizel aracımda sizin dediğiniz gibi olur olmadık yerlerde kapanıp açılıyordu. Önce versiyon atalım dediler yükleyip gönderdiler. Aynı sorun tekrar edince yenisini sipariş verdiler ve yenisini taktılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2017, 17:47:07 »

büyük şehirlerde hava çok kirli. kimseye büyük şehirde yaşamayı tavsiye etmiyorum. mecbursa yaşamaya. nefes almayı tavsiye etmiyorum.
 çocuklar çok yaramaz oluyorlar. kimseye çocuk tavsiye etmiyorum.
 nerdeyse bütün meyve sebzelerde GDO var. kimseye meyve sebze bakliyat yemeyi tavsiye etmiyorum.
 teneke yığını olmayan araplara özel yapılan altın arabalardan alsak daha iyi bence.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 34 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2017, 21:30:48 »
bende de 2014 dizel otomatik corolla var. kendi kendine kapanıp açılma problemi bende de oluyor. ama çok rahatsız etmiyor. kasis, hızlı gitme vs. değil yavaş da gitsem hatta ışıklarda beklerken dahi oluyor. bozulursa servise götürürüm.
bence de toyotanın kaportası çok kötü teneke gibi. alman arabalarının kaportası daha sağlam ama gel gör ki bu markaların servisleri çok kötü. volkswagen ve audi servisleri ile yaşadığım kötü tecrübelerden sonra toyota aldım. servisi şimdilik iyi. bu nedenle teneke - teneke idare ediyoruz
ha bu arada şunu da belirteyim. evet toyoyanın kaportası ve iç döşemesi son derece kalitesiz ancak yürüyen - mekanik aksamının eline su dökecek marka yok. bu ifade benim değili toyotada mühendis olarak çalışan bir tanıdığımın ifadesi.