0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar arkadaşlarAracım 2003 corolla hb 1.6 benzin LPG manueldün debriyaj setini değiştirdim valeo takıldı, aracı bir kaç saat kullandım kalkışlarda ve pedalda aşırı titreme var, volant taşlanmadı usta bilmediğinden birazda karşı gibi konuya volant taşlanmamış.konu hakkında forumdaki tüm yazıları okudum sayılır fakat benim merak ettiğim bir kaç ustaya danıştım 1-2bin km kullan büyük ihtimal geçer dedi,fikirleri olan varmı veya tecrübe edensyg,
Not: evet çok manalı bir düşünce tarzı, hep aklımdadır elden geldiğince bu şekilde düşünmeye çalışıyorum,Can Yücel ve Mevlana dan
mesajı anlamamışsınız Ufuk bey, her halimize tefekkür etmek lazım ruhsal veya fiziksel başa gelen her türlü belanın karşılığı var diyor kısacaama hala debriyaj balatasından bahsediyorsanız tamamen duygusal, bende saklı iç güdü
açılınca valeo nun durumuna bakın,eğer çok kullanılmış gibi durmuyorsa iade edin,dedikleri gibi aisin alın,belki bir miktar zarar olur ama disk tornasından da sonra yine yaparsa sök tak ek bir sürü iş zaman ve para kaybı olacak.