0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah Allah kazadan beladan trafik polisinden korusun.elinize sağlık çok güzel olmuş utku kardeşim.şu far parlatma işini biraz daha detaylı anlatırmısın. kullandığın malzemeler, işlem aşamaları vb..
Utku masallah, evinin onu de guzelmis
+1. Evin Milas tarafında mı Utku?
araç hayırlı olsun utku bey.Bende 2003 model var ve bende memnunum.far parlatma demişin beni için de geçerli bu nasıl yapılıyor yada nerelerde yapılıyor.Bilgi verirsen sevinirim
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin kem gözlerden saklasın inşallah.
Aracımın dün satışını aldım. 18250+500 tl komisyonla 18750 tl ye almış oldum.2002 Corolla HB SOL64000 km de (orijinal)Hiçbir kazası boyananı yokAraç servis bakımlıLpg hiç takılmamışAcil yapılacaklar > Tamponları boyatmak, farları parlatmak...Daha aracımı pek kullanamadım ama biraz km yaptıktan sonra izlenimlerimi aktaracağım.(Plakalar değişeceği için gizlemeye gerek yok )
utku kardeşim bu sitedeki en hoışuma giden araba seninki. çünkü aynısından bende de var. 2003 sol hb. bende ekim 2008 de 17000 e aldım. 130 binde arabam. seninkinin hem kmsi az olması hemde rengi çok şahane. Allah kaza bela vermesin kardeşim ama dikkat et nazar edeceğim arabanı.
neddeen boyattın tamponları kardeş? benimki de aynı biliyormusun. benim de değişen boya falan yok ama sadece arka tamponu boyattım otoking de birde benden önceki sahibi tamponu vurmuştu. onu değiştirmiş okadar.
ayrıca seninkine spoiler de çok güzel gider biliyormusun. ben taktırdım arkanın görüntüsünü çok güzel yaptı.