0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirli ugurlu olsun, gule gule kullan.
Bu ay kardesimin askerligi dolayisiyla gelmeyi dusunuyordum ama gorunuse gore yaza kaldi. Kucuk bir parcaysa postayla da olmaz mi Utku kardes?
benim acelem yok, yaza olur, sene sonu olur...küçük bir parça ama ufacık parça için çok tutuyor kargo ücretleri..ben linki koyayım, siz ne yapılabilir bana öneride bulunun?http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories_Car-Audio-Electronics__MP3-player-for-TOYOTA-Lexus-Camry-Rezi-Corolla-Avensis_W0QQitemZ140304621153QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadiZ2812QQddiZ2811QQadnZCarQ20AudioQ20Q26Q20ElectronicsQQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_Video?hash=item140304621153&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
Biraz geç olacak ama hayırlı uğurlu olsun Utku, allah kazasız belasız günlerde ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
ya ankarada araba almak dert birtane hb sol var rengide bukadar güzel değil adam 20500 ten bir kuruş inmiyor üstelik lpg yokvalla değiştirmekten vazgeçecem
İnanılmaz bir değişim Reklam veya tanıtım amacıyla, herhangi bir ameliyat veya tedaviden önce ve sonra çekilmiş fotoğraflar olur ya, seninki de o şekil olmuş. Güle güle kullan.
Hayırlı olsun güzel kardeşim. Ne zaman sattın, ne zaman aldın? Ben koptum hepten bu diyardan. Zaten yaşananlar kafa bırakmadı, kusura bakma göremedim daha önce. Sen ne yaptın, Toyatadan çıktınmı? sınav kazanmıştın. geçtinmi devlete? Bende seri arıcaktım. bi arkadaşım var çok samimi. Kardeşden öte. Ona aynı seninkinden otomatik arıyoruz. Sedanda olur. 2003-2006 arası sol hb sedan. 60.000 i geçmemiş. LPG lide olur. Aklında bulunsun. Bi bodrum daha yaparız Farlar nasıl parlatılıyor? Bunuda açıklada ben gibi bilmeyenler öğrensin
daha önemlisi solma sebebi nedir acabasedanlardada görüyorum bu olayı ve hiç hoş görünmüyor