Bence Triumph TR7 ve Range Rover Sport'u koyarak listeye halt etmişler...Onun yerine eski kasa Honda City olmalıydı. (Bu arada Citynin yeni kasası Accord gibi olmuş, mükemmel yapmışlar:)))))) )
Haklısın Triumph TR7 yi bende beğenirim, 52. sırada sizin hasta olduğunuz marka Lexus 430SC demi çirkin, eskilerden Vw kamplumbağa'yı yenilerden 300C yi de çirkin seçmişler.
Aralarında daha ne güzel klasikler de var.
Neye dayanarak seçmişler acaba merak ettim !
ilginç Rolls-Royce Phantom , Cadillac Escalade , Lexus 430SC , BMW Z3 Coupé gibi arabalar rüyalarımızı süsleyen araçlar tabi güzellik göreceli
Gelmiş geçmiş en çirkin ben bedbaht bir araba varsa o da Ford Scorpio'dur.Araba en kötü tasarım ödülü aldı.96-98 modellerei 10.000 Tl falan gidiyor.Donanım süper,tasarım ...

????iğrenç
İnanmıyorum yahu, Volkswagen Beetle, Cadillac Escalade ve Fiat 124 ' e çirkin demişler
Cadillac Escalade... Bunada çirkin demişler ya ne diyeyim daha
Valla bence en çirkin araba bu listede yok

Chrysler PT Cruiser...
Cadillac Escalade dicektim ki benden önce bisürü kişi yazmış

yok artık diyorum başka bişi demiyorum kim yapmışsa bu değerlendirmeyi zevklerimiz örtüşmüyor o kişiyle

bence yeni symbol ü koymalılar hatta ben olsam en başa koyardım
fıat multıpla cok kötü hakikaten tasarımcılar nasıl böyle bir model çıkarabiliyor anlamak çok zor gerçekten...
fıat multıpla cok kötü hakikaten tasarımcılar nasıl böyle bir model çıkarabiliyor anlamak çok zor gerçekten...
Kesin mega kullanışlı bir araçtır iç hacim vs olarak ama hakikaten çirkin ötesi. Kurbağa gibi diyecem kurbağalara ayıp olacak...
Cadillac Escalade, Honda Element, Lexus 430SC, Hummer, B9 Tribeca
bu araçların çirkin bir yanı yok bence
İçlerinde çok şık arabalar var.. Bence çirkinlik güzellikden daha göreceli bir kavram. Gerçek araba severleri rahatsız edecek bir anket olduğunu düşünüyorum. Hiçbir araba çirkinlik numunesi olarak sunulmamalı. Güzellik bakan gözdedir derler. Ben arabalara öyle bakamam.
ahmet bey bravo

çok haklısınız gerçekten de ama fiat multiplaya bakınca da güzellik görebiliyormusunuz? bir de 300c denen araca nasıl çirkin diyebimişler? aracı her gördüğümde heyecanlanıyorum ilkokul aşkımı görmüş gibi
Valla bence en çirkin araba bu listede yok
Chrysler PT Cruiser...
Var Var ama ben o aracı beğenirim farklı bir tasarım klasikler gibi duruyor.
Türkay 300C deme bende aynen görünce titriyorum beni en çok o dev araçta küçük (alçak) yan camlar etkiliyor hatta Antalyada bir tane var adam üşenmemiş modifiye bile yapmış ön panjuru değiştirmiş 20inçlik krom jant takmış aracın duruşu değişmiş o kasaya 20inçden küçüğü yakışmazdı zaten diye düşünüyorum
ahmet bey bravo
çok haklısınız gerçekten de ama fiat multiplaya bakınca da güzellik görebiliyormusunuz? bir de 300c denen araca nasıl çirkin diyebimişler? aracı her gördüğümde heyecanlanıyorum ilkokul aşkımı görmüş gibi
Bana hitap etmiyor ama "çirkin" de demem. Bir araba eğer çizgi filmden çıkmış gibi görünüyorsa, onu sevecek bir çizgi film meraklısı insan çıkabilir. (FIAT'tan bahsediyorum) Araba belki o kişinin kişiliğine uyum gösterir, onun "üstünde şık durur". Ben ard arda bir sürü farklı tasarım görmekten mutlu oldum ve zevk aldım. Ne kadar çirkin dense de bir araba müzesini gezmiş gibi hissettim kendimi. Ayrıca şunu da belitmeden edemeyeceğim
VW Beetle gibi efsane olmuş ve adına klüpler kurulmuş bir modelin burada yer alması düpedüz saygısızlıktır. (Hatta Citroen 2cv için de bu geçerli) Bi de aston martin hadi neyse biraz zevk meselesi diyelim de..
Herhangi bir Jaguar'în veya Rolls Royce'un bu listede ne işi var..Bu gerçekçi mi şimdi.. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş misali..
Volkswagen
Bana hitap etmiyor ama "çirkin" de demem. Bir araba eğer çizgi filmden çıkmış gibi görünüyorsa, onu sevecek bir çizgi film meraklısı insan çıkabilir. Araba belki o kişinin kişiliğine uyum gösterir, onun "üstünde şık durur". Ben ardarda bir sürü farklı tasarım görmekten mutlu oldum ve zevk aldım. Ne kadar çirkin dense de bir araba müzesini gezmiş gibi hissettim kendimi. Ayrıca şunu da belitmeden edemeyeceğim VW Beetle gibi efsane olmuş ve adına klüpler kurulmuş bir modelin burada yer alması düpedüz saygısızlıktır. (Hatta Citroen 2cv için de bu geçerli) Bi de aston martin hadi neyse biraz zevk meselesi diyelim de.. Herhangi bir Jaguar'în veya Rolls Royce'un bu listede ne işi var..Bu gerçekçi mi şimdi.. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş misali.. 
Sonuna kadar katılıyorum Ahmet Bey.
Bu arada Citroen 2Cv nin Fransadaki lakabı "Çirkin Ördek Yavrusu"
Bu arada Citroen 2Cv nin Fransadaki lakabı "Çirkin Ördek Yavrusu" 
Evet ama başka lakapları da varmış bakın
http://www.delinetciler.net/forum/arac-tanitimi/37103-citroen-2cv.html . Ben güzel -çirkin tartışması yapmıyorum. Benim dediğim.. Birileri buna aşık olmuşsa, bu aşka biraz saygı göstermek gerekir. Bu tür bir çirkinlik, sıradanlıktan bin kat iyidir.. Bu kadar çok insan hayran olmuşsa, belki bizim bilmediğimiz bir "iç güzelliği" vardır öyle değil mi. Yılların süzgecinden başarıyla geçmiş modellerin , birkaç yeni yetme tarafından "çirkin" olarak adlandırılması haksızlık gibi geliyor bana.