0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fıat multıpla cok kötü hakikaten tasarımcılar nasıl böyle bir model çıkarabiliyor anlamak çok zor gerçekten...
Valla bence en çirkin araba bu listede yok Chrysler PT Cruiser...
ahmet bey bravo çok haklısınız gerçekten de ama fiat multiplaya bakınca da güzellik görebiliyormusunuz? bir de 300c denen araca nasıl çirkin diyebimişler? aracı her gördüğümde heyecanlanıyorum ilkokul aşkımı görmüş gibi
Volkswagen Bana hitap etmiyor ama "çirkin" de demem. Bir araba eğer çizgi filmden çıkmış gibi görünüyorsa, onu sevecek bir çizgi film meraklısı insan çıkabilir. Araba belki o kişinin kişiliğine uyum gösterir, onun "üstünde şık durur". Ben ardarda bir sürü farklı tasarım görmekten mutlu oldum ve zevk aldım. Ne kadar çirkin dense de bir araba müzesini gezmiş gibi hissettim kendimi. Ayrıca şunu da belitmeden edemeyeceğim VW Beetle gibi efsane olmuş ve adına klüpler kurulmuş bir modelin burada yer alması düpedüz saygısızlıktır. (Hatta Citroen 2cv için de bu geçerli) Bi de aston martin hadi neyse biraz zevk meselesi diyelim de.. Herhangi bir Jaguar'în veya Rolls Royce'un bu listede ne işi var..Bu gerçekçi mi şimdi.. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş misali..
Bu arada Citroen 2Cv nin Fransadaki lakabı "Çirkin Ördek Yavrusu"