Gönderen Konu: OTOMATİK COROLLA SOL GERİ KAÇIRMA  (Okunma sayısı 4271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
OTOMATİK COROLLA SOL GERİ KAÇIRMA
« : Eylül 23, 2017, 15:06:30 »
Arkadaşlar merhaba,

2005 model corolla aracım var, satmayı düşünüyordum. Geçenlerde bir tandık almak için niyetlendi fakat rampa da kalkış esnasından geri kaçırdığını belirtip   bunun büyük bir sorun olacağını ve benim düşündüğüm fiyatın çok altında bir fiyata alabileceğini söyledi. Şöyleki normal rampalarda zaten geri kaçırmıyor, dik rampalarda da bana sorun çıkaracak bir durum yaşamadım.

Öğrenmek istediğim bu sorun gerçekten önemli bir sorun mu yoksa alıcının fiyatı indirme çalışması mı ? :wacko:

Toyota Club Türkiye

OTOMATİK COROLLA SOL GERİ KAÇIRMA
« : Eylül 23, 2017, 15:06:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '05
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: OTOMATİK COROLLA SOL GERİ KAÇIRMA
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2017, 15:11:58 »
Bende 2005 Corolla sol hb otomatik kullanıyorum.dik rampalarda geri kaçırıyor.Dik rampalarda geri kaçırma yapmasının usta normal olduğunu söyledi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2017, 15:32:38 »
Arkadaşlar merhaba,

2005 model corolla aracım var, satmayı düşünüyordum. Geçenlerde bir tandık almak için niyetlendi fakat rampa da kalkış esnasından geri kaçırdığını belirtip   bunun büyük bir sorun olacağını ve benim düşündüğüm fiyatın çok altında bir fiyata alabileceğini söyledi. Şöyleki normal rampalarda zaten geri kaçırmıyor, dik rampalarda da bana sorun çıkaracak bir durum yaşamadım.

Öğrenmek istediğim bu sorun gerçekten önemli bir sorun mu yoksa alıcının fiyatı indirme çalışması mı ? :wacko:

Bu normal bir durum çok dik rampalarda biraz geri kaçırır, arkadaşınız aracınızı daha ucuza kapatmak için bahane yaratmış, değerinden aşağıya vermeyin.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2017, 18:02:47 »
Arkadaşlar merhaba,

Dik rampada kalkış esnasında geri kaçırması normal. Geri kaçırma yapmaması için yokuş kalkış desteği olması gerekir ki buda 2005 sol de yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '05
  • 17 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2017, 11:03:39 »
Benim araç da geri kaçırıyor ben de yokuşta boşa alıyorum kalkacakken dye aldığımda kaçırmıyor. Önceki aracım da soldü o da kaçırıyordu. Abimin aracı terra o da kaçırıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 07, 2017, 13:53:55 »
çok dik yokuşlarda bir miktar kaçırma anormal değil normal.tanıdığınız bunu sorun ediyorsa hiç kaçırmayan bulsun onu alsın.aracınızı aşağı fiyata vermeyin,hesabına gelen alsın.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2017, 14:19:20 »
Benim hiç otomatik aracım olmadı ama çevremde çokça otomatik aracı olan arkadaşım var çok dik rampalarda hafif kaçırma olduğunu bunun normal olduğunu bir çok kez duydum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2017, 16:45:09 »
Mustafa bey, 2011 yılından bu yana otomatik araç kullanıyorum. Böyle bir yorum görmedim. Kesinlikle arkadaşınız fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Yokuş destek özelliği olan araçlar bile dik rampalarda zorlanır. Kesinlikle fiyatta düşürme yapmayın. Bulabiliyorsa kaçırmayan araç bulsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 290000
  • Model Yılı: '04
  • 21 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2017, 17:24:04 »
Arkadaşlar belirtmiş, yokuş kalkış desteği olmadan geri salar araç. Dert etmeyin.
İSRA-37