0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sitemizde kayıtlı firmalar bölümünden Ufuk bey, Tem Oto ile irtibata geçebilirsiniz.
Hocam doğru diyorsun ama sırf ön balatalara 470 tl fiyat veriyor adamlar ve bu kadar da erken biten orjinal diye tabir ettikleri balataya o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum...
13.000 de balata nasıl biter diye servisle kavga edin
Merhaba Gürkan bey, orijinale alternatif olarak kaliteli ürünler mevcut, tercih edebilirsiniz.
O fiyat için yüksek tabiri biraz zayıf kalır gibi.Biten ön balatalat mı, et kalınlıkları ne şu anda?Şartlar, yük ve kullanıma bağlı olarak yeni nesil balatalar nispeten erken bitebilir, 20 bin km altı erken gözükse de.Nispeten yumuşak balata tercihi doğru ancak bunun da sınırlarına ve disk uyumuna dikkat etmek gerek. Daha yumuşak balatanın nispeten daha erken biteceği de unutulmamalı. Ayrıca pedal hissine etkisi de önemli. Normalde 3. balata değişiminde disk de değişmesi gerekir, sürtünme yolu ile yıpranma düşünüldüğünde. Tabi balata hamur materyal sürtünme katsayısı önemli. Gereğinden fazla yüksek değerde olursa disk çabuk biter, Abs daha çok devreye girer.Yeni balatalarda da ilk 500-1.000km özenli kullanmaya çalışın.
http://www.otosupermarket.com/Toyota-Corolla-On-Fren-Balatasi-14-Dizel-2013-Sonrasi-TRW,PR-114095.html örnektir. Kalitesini bilemem Ufuk ustaya sormak lazım.Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2017, 09:54:44Ben bu siteden diğer aracıma Brembo marka ön balata takım sipariş ettim ,yarın gelecek takıp göreceğiz.
haklısınız hocam...Biten ön balatalar net kalınlıkları ise tamamen inceldi şu anda bende değiştirdim yan sanayiyle hocam ...Üzerinden çıkanlar bosch textar ...Acaba bunlardan bulabilir miyiz ??Yumuşak balata dediğiniz gibi çabuk bitiyor ama zannımca diske zarar vermiyor fazla ...
Bosch textar dediğiniz balatanın fotoğrafını paylaşmanız mümkünmüdür.