0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Aracımın kapıları ne kumanda ile ne de anahtar ile açılmıyor. Akü zayıf olduğu için kumanda açmıyor. Daha önce de başıma geldi ama anahtar ile açmıştım. Ne yapabilirim kendim açabilir miyim. Köyde olduğum için tamirci çağırmamda zor.
Arabanın bir özelliği vs. var mıdır bilmiyorum ama daha öncelerde kuzenimle denize gittiğimizde kuzenim arabanın anahtarıyla denize girmiş ve kumandayla araç açılmadı, kapının üzerindeki kilit mekanizması da bozukmuş o yüzden anahtarla da açılmadı ve aracı fiat servisi şu videodakine benzer bir şekilde açmıştı, umarım yardımcı olur. https://www.youtube.com/watch?v=2EadqeRJJ54
Sonunda kapıyı açmayı başardım. youtube deki bir videodakine benzer bir şekilde arka kapıyı biraz aralayıp bir odun parçası ile kilidi açtım. Arka kelebek camı kırmayı bile düşündüm. ama gerek kalmadı şükür.