0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar Merhaba,Auris 2015 aracima navigasyon satin almak istiyorum. Ozellikle sehirler arasi seyahatlerimde telefondan google mapsi kullaniyordum fakat bazi yerlerde yeterli olmuyor ve uzun yolda telefon isiniyor. Sonucta bu is telefonun bir ekstra uygulamasi ve ana islevi harita olan bir cihaz gibi performans beklemek de haksizlik olur.Ben bir sefer navigasyon alayim ve tam anlamiyla isimi gorsun istiyorum. Adresleri dogru gorsun, bir donusu kacirdigim zaman 5 dk alternatif yol bulmak icin beklemesin istiyorum. Malum seyir halindeyken her zaman durup yeni rota hesaplamak mumkun olmuyor. Bu anlamda babam daha once corolla 2007 sinde toyotanin kendi navigasyonunu kullandi ve cok memnundu. Ardindan hyundai aldi yine serviste orjinal navigasyon taktirdi fakat hic memun kalmadi. Sonra bir yolunu bulup toyotadan kalan navigasyonu taktirdi ve cok memnun.Suan toyotanin ve servislerinin sitelerinde aksesuar fiyatlarina ulasilamiyor. En son kontrol ettigimde orjinal navigasyon 2500 tl civarindaydi. Suan durum nedir bilen var mi?Orjinal navigasyon almam durumunda guncelleme islemi sadece servis tarafindan mi yapiliyor?Orjinal navigasyondan daha iyi ya da esdeger kalitede onerebileceginiz bir marka var midir ?Simdiden tesekkurler.Not: Arkadaslar forumda binlerce konu var. Forum ici konubasliklarinda arama gibi bir secenek var mi? Varsa da ben bulamadim . Benzeri konulara bakacaktim fakat sayflari tek tek tarayarak bir iki tane bulabildim.Olan basliklar da guncelligini yitirdigi icin yeni baslik actim.
Gökhan bey2500 tl ye takılan toyota navigasyonu aracın mevcut multimedya ekranına mı entegre ediliyor ?Ben bundan 1 sene önce arabayı aldığım yerde bakımı yaptırdıktan sonra navigasyon yüklenmesini sordum henüz böyle bir şey olmadığını söylemişlerdi. Daha sonra da araştırmadım cep telefonu navigasyonu var diye. Ancak taktırırsanız deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.(Bu arada aracım 2013 Auris active paket )
Omur Bey arastiriyorum. Malesef elimde somut tek bilgi babamin yasamis oldugu tecrube. Bir sure aurisler icin navigasyon yoktu servislerde onu hatirliyorum ama bu 2015`te idi. 2 yil icerisinde bu sorun asilmistir diye dusunuyorum.Mesaj Birleştirildi: Eylül 10, 2017, 11:12:38Simdi buldum. fiyat 2500 tl demistim burada 3587 tl olarak gorunuyor. Buna montaj fiyati dahil mi bilmiyorum. https://turkiye.toyota.com.tr/aksesuar-katalog/ Ek olarak ne kadar surede guncelleme gerekir ve nasil yapilir bilgi yok? Forumda kullanan arkadaslar var mi ?
Bu nasıl bir fiyatlandırma böyle, şaştım kaldım.
garmin navigasyon al,daha verimli
Ama yinede çok uçuk rakamlar. Benim 1500tl olan sistem bana fazla bile geliyor.
Detay verir misiniz?Mesaj Birleştirildi: Eylül 12, 2017, 09:20:06Mustafa bey,urune dair detay verir misiniz? Marka , aldiginiz yer, fiyat montaj ve kullanim memnuniyeti gibi.
Gökhan bey,Arkadaşların da dediği gibi orijinal diye serviste takılan cihaz da orijinal değil. Muhtelif markaların Toyota için ürettiği cihazlar. Hatta cihaz bile demek yanlış olur. Cihaz da standart piyasa malı sadece montaj çerçevesi araca uyumlu üretiliyor. Dolayısı ile bence de orijinal diye o para verilmez. Ben 2011 de vermemiştim. Ankara'da yaşıyorsunuz. Facebookda ERD GARAGE aratın ve oraya gidin. Erdi ustaya benim selamımı söyleyin size her konuda yardımcı olacaktır. Ben 4 yıldır tepe tepe Necvox kullanıyorum ve memnunum. Servis de o zaman Necvox cihazları orijinial diye takıyordu.
Aliekspres te 2016-2017 corolla için şu aleti buldum ama nasıldır bilemedim yorum yoktu hiç. 790 tl ordan gelişi kargoyla galiba ama burada vergiyle ne olur alet nasıldır bilemiyorum. Eski s3 telefona 200 - 300 verip uğraşmak yerine buda alınabilir sanki.https://tr.aliexpress.com/item/Android-6-0-Quad-Core-2G-RAM-car-dvd-player-for-Toyota-corolla-2016-2017-with/32828422678.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.56xh9L