0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siz fabrika çıkışında yapılan sensörlerden istiyorsunuz, şu an corollada 50.yıl versiyonlarında var bi tek onlar. Diğerleri ilk başta estetik olarak göze hitap etmese de sonradan alışıyorsunuz. Attığınız linkteki gibi sonradan takılan hiç rast gelmedim ben, varsa da alışagelmedik olduğu için diğerinden kat kat pahalıya satıyorlardır. Dilerseniz Çin'den getirtip taktırabilirsiniz ürün güzele benziyor fakat bantlanarak takılması dezavantaj gibi duruyor kendiliğinden sökülebilir veya Allah göstermesin tampona boya işlemi vs. yapılması gerekirse sökülmesi gerekebilir o zamanda da tekrar yapışması için farklı bantlama yapıştırma işlemleri gerektirebilir. Estetik olarak süper, diğer dezavantajlar da nasılsa tamponun içinde kalacak. Benim görüşüm
Sadece arka park sensörüne ledli olan 450 tl LCD ekranl olursa 650 dedi.Tam emin olmamakla birlikte ön arka için 900 küsür hatırlıyorum ama emin değilim.Parasını da geçtim artık. Orjinal dediğimiz şey yüzüksüz (halkasız) olur. VW geubundaki gibi.Sizin auristeki dediğiniz nasıl bilmiyorum.Merak ettiğim bir kaç konu varOrjinal park sensörü corollarda sensör bilgisi touch ekranda gözüküyor mu?Dışarıda taktırmak garantiyi bozar mı?Çok sıkılırsam sipariş vereceğim dışarıda taktıracağım. Yurt dışında bar. Sıkıntı olacağını da sanmıyorum.
Estetik açıdan güzel görünüyor. 50 yıl premium fabrikka çıkışlı varsa serviste neden aynısı takılmıyor. Sonuçta delinip takılan bir şey... Advance tampon içi ile premium tampon içi farklı mı? (Zannetmiyorum.)Mesaj Birleştirildi: Eylül 03, 2017, 17:35:37Linkteki 3. Resimde görüldüğü gibi tampona çif taraflı bantla yapışan sensör değil. Sensörü tutan dikdörtgen şeklindeki parçada yer alan tırnak...Yani sensör yapışkanlı olan dikdörtgen şeklindeki tutacaktaki tırnaklara geçiyor.Yani sensörler elle sökülüp takılabilir. Resimdeki gibi sensör yuvası görevi görüyor.Sadece boyanırsa nasıl olur? Sinyal seviyesi. Ön arka 8li araştırıyorum.