0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün itibariyle 2017 1.33 life modeli corolla aldım ancak sorum sudur yokus kalkısla ilgili frene sert bi şekilde bastığımda herhang br uyarı ışık yada sesi gelmiyor ama yokuş kalkış çalışıyor onda bir sorun yok ancak ikaz lambası yanmıyor konuyla ilgisi net bilgisi olan varmı bir kaç yerde 2016 sonrasında yokus kalkısın otomatik oldugunu herhangi bir ikaz ışığının yanmadığı söylenmiş durum nedir ??
Metalik renk+park sensörlü 66000'e geldi bana. Fiyatlar eskisi gibi değil çok uçtu.
Amin. Bu aracı seçerken tabii ki sorunsuzluk ve kaliteyi düşünerek seçtik. Ben küçük bir aile için yeterli bagaj hacmi olduğuna kanaat ettim, tüpe baktım ki tam uyumu var.Bunlar benim bu aracı seçmem için başlıca nedenler oldu. Motor hep beni tedirgin etti ama teste çıktım, baktım beni tatmin de ediyor. Şuanki aracım Hyundai Getz 1.3 gls artı tüplü. Zaten performans aracı değil şuanki aracım da. Devirli kullanmaya da alışkınım. Hani öyle araç uçsun derdinde hiç olmadım. Bu araç benim için biçilmiş kaftan dedim. Şu aralar tabi araç yere çok yakın olduğu için sürtmeler oluyormuş ona biraz taktım. İnşaallah sorun yaşamam. Trabzon'da ikamet ediyorum. Ee buraların yolları da pek matah değil neticede. Bakıcaz artık Resmen bir Manas Destanı olmuş yazdıklarım:)
Cc takmayı araca ben de düşünüyorum. Nette bir sürü yapılış videosu da var ama yapabilir miyim hiç bilmiyorum:) Elim hiç yatkın değil böyle şeylere.
Cc takilabiliyormus kullanan yurt disindab siparis verip kendi taktiran arkadadlar var gayette memnunlar bende 66.000 e aldim meyalik renk park sensoru bagaj havuzuyla birlikte hayirli olsun
benim aracım 1,6 advence multidrive s benim aracım yokuşta geri kaçıyor. acaba benimkinde bu özellik yok mu bilgisi olan yazabilirse sevinirim