Gönderen Konu: yağ filtresi  (Okunma sayısı 966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 122000
  • Model Yılı: '10
yağ filtresi
« : Ağustos 25, 2017, 22:43:11 »
değerli abilerim, 2009 model 1,6 benzinli corollamın yağ filtresini sanayide değiştirirken filtre kutusundan büyük ve küçük olmak üzere iki conta çıktı. usta büyük contayı kullandı ama küçüğünü bu fazlalık diyerek attı. açıkçası bu cevap pek aklıma yatmamakla birlikte yinede size sormak istedim. filtre rixenberg marka kağıt filtrelerden
öztyta

Toyota Club Türkiye

yağ filtresi
« : Ağustos 25, 2017, 22:43:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 134500
  • Model Yılı: '10
  • 99 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: yağ filtresi
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2017, 00:08:55 »
değerli abilerim, 2009 model 1,6 benzinli corollamın yağ filtresini sanayide değiştirirken filtre kutusundan büyük ve küçük olmak üzere iki conta çıktı. usta büyük contayı kullandı ama küçüğünü bu fazlalık diyerek attı. açıkçası bu cevap pek aklıma yatmamakla birlikte yinede size sormak istedim. filtre rixenberg marka kağıt filtrelerden

Aynı durumu her filtre değişiminde yaşıyoruz. Üretici birçok modele uyumlu parçalar koyar, ustalar da hangisi lazımsa onu kullanır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1350 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2017, 10:01:31 »
siz mümkünse belirli bir süre yağ filtre civarından yağ kaçağı olup olmadığına bakın,kontrol edin.ne olur ne olmaz?
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2017, 10:15:02 »
Yağ filtresi aslında çok önemli bir mevzu ben yıllardır hiçbir aracımda orijinal dışı ürün kullanmadım her daim orijinal yağ filtresini alır takarım .Hayati parçalarda orijinal dışında takmanızı tavsiye etmem . Conta olayına gelince bu üniversal dediğimiz bir yapıda parça ise üzerinde fazla ekipman mutlaka vardır .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "