Gönderen Konu: ZİNCİR SETİNİN DEĞİŞİMİ  (Okunma sayısı 1005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
ZİNCİR SETİNİN DEĞİŞİMİ
« : Ağustos 22, 2017, 23:10:13 »
Selamün aleyküm arkadaşlar periyodik bakıma gitmeden önce aracın motor kısmından dizel aracın çalışması gibi gürültülü ses gelmeye başladı aracım 1,33 life benzinli serviste durumu anlattım ustaların bakacağını söylediler ve zincir setinden geldiğini değişmesi gerektiğini söylediler sipariş verip 15 gün içinde takacaklarını söylediler.Serviten arayıp aracı getirmemi söylediler 2 gün serviste kaldı araç ve ses aynı şekilde devam ediyor  acaba başka yerden mi geliyor bu ses bilgisi olan veya başına bu şekilde bir olay gelen arkadaşlar yardım edebilir mi

Toyota Club Türkiye

ZİNCİR SETİNİN DEĞİŞİMİ
« : Ağustos 22, 2017, 23:10:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: ZİNCİR SETİNİN DEĞİŞİMİ
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2017, 08:54:19 »
Selamün aleyküm arkadaşlar periyodik bakıma gitmeden önce aracın motor kısmından dizel aracın çalışması gibi gürültülü ses gelmeye başladı aracım 1,33 life benzinli serviste durumu anlattım ustaların bakacağını söylediler ve zincir setinden geldiğini değişmesi gerektiğini söylediler sipariş verip 15 gün içinde takacaklarını söylediler.Serviten arayıp aracı getirmemi söylediler 2 gün serviste kaldı araç ve ses aynı şekilde devam ediyor  acaba başka yerden mi geliyor bu ses bilgisi olan veya başına bu şekilde bir olay gelen arkadaşlar yardım edebilir mi

Aleyküm selam, 11000 deki bir aracın zincir seti mi değişirmiş ?. Benim bildiğim 300.000 gidiyor diyorlardı zincir için. Peki siz zinciri değiştirdiniz hala ses devam ediyorsa servis bu konuda ne diyor ?.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 127000
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2017, 11:03:04 »
bizim ticarideki corolla 1,6 470 000 km de değişti ses yapıyor diye. bahsettiğiniz km lerde değişim manidar olmuş ! umarım çözüm bulursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1350 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2017, 11:39:03 »
eğer 11.000 km de zincir değişiyorsa,üretim hatası vardır,tüm yedek parça ve sair ücretlerin toyota tarafından karşılanması gerekir.çünkü en erken zincir değiştirme km si çok ses yapıyorsa 160.000 km dir.üstelik ses kesilmediğine göre başka sorun var demektir,ödeseniz bile faturaları saklayıp dava açın,öncelikle bir avukatla görüşüp noterden ihtarname çekerek işe başlayabilirsiniz.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2017, 19:56:10 »