Gönderen Konu: Geri vites lambam yanmıyor!  (Okunma sayısı 2972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Geri vites lambam yanmıyor!
« : Ağustos 22, 2017, 10:08:33 »
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta sanayiye götürdüm müşür arızalı dediler yaptırdım. kontrol ettik bir sıkıntı yoktu, ancak aradan bir hafta geçti geriye takınca lamba yine yanmamaya başladı sizce sorun nerde olabilir bir fikri olan varmı?

Toyota Club Türkiye

Geri vites lambam yanmıyor!
« : Ağustos 22, 2017, 10:08:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Geri vites lambam yanmıyor!
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2017, 11:07:36 »
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta sanayiye götürdüm müşür arızalı dediler yaptırdım. kontrol ettik bir sıkıntı yoktu, ancak aradan bir hafta geçti geriye takınca lamba yine yanmamaya başladı sizce sorun nerde olabilir bir fikri olan varmı?

Temassızlık vardır ve sigortayıda kontrol edin derim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2017, 08:30:37 »
Bence müşirin üzerine takılan sokette temasızlık var.Balata spreyi ile temizleyip gözle kontrol edin ışıkta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2017, 16:43:43 »
Tekrar merhaba,

Sıkıntıyı yaşayan yada yaşayabilecek arkadaşlar için söylüyorum. Geçen hafta sonu tekrar sanayiye gittim. Müşür tekrar değişti. Değişim sebebi, aldığım ilk müşür kısa olduğundan geri vitese atınca pim yukarı çıkıyor fakar müşürün tabanından baskı yapamadığı için müşür lambayı yakmadı. Müşürün tabanını eliyle ittiğinde geri lambaları yandı. Hal böyle olunca yani aldığım müşür aldım ve eski aldığım müşürden biraz daha uzundu o da dikkatimi çekti. Usta taktı şimdi sıkıntı yaşamıyorum.