Gönderen Konu: çok acil..athena jant göbek kapağı iç çap dış çap ölçüleri 2015 corolla çok acil  (Okunma sayısı 2538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2015 Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '15
  • 9 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
athena jant göbek kapağı iç çap dış çap ölçüleri 2015 corolla çok acil veya bulabileceğim yerler aramadığım yer kalmadı yetkili servisten tutunda cms ye kadar arkadaşlar çok ACİLLLL kimisi 58 -60-62 Diyen var BEN ÖLÇÜYORUM 61 Çıkıyor ARKADAŞLAR KESİN ÖLÇÜ LAZIM BANA ACİL OLURSA SEVİNİRİM
TUNCAY AKTAŞ
2015 Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Konu hakkında bilgim yok, bilgili arkadaşlar sanırım cevap verecektir. Merakımı mazur görün 5 defa çok acil demenizi gerektirecek kadar aciliyeti nedir jant göbek kapağının?
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2015 Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '15
  • 9 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2 kere sipariş ettim ikiside olmadı ölçülerini almak için yetkili servisi aradım bilmiyorlar fabrikayı aradım sakaryadakini cevap alamadım cms yi aradım oradanda cevap alamadım belki bir bilen çıkar diye foruma yazdım gına geldiii o yüzden acil yazdım ödül vereceğim bilene ))))))
TUNCAY AKTAŞ
2015 Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
Ödül mü :) espirisine dedim yanlış anlamayın bildiğim kadarı ile jant iç çap dış çap ölçüleri  bu jant eni 6.5 jant çapı 16 jant ofseti 45 mm 5 somun var üzerinde somunlar arası yarıçap 114.3mm   merkezi delik çapı 60.1mm bildiğim bu kadar doğru diye biliyorum ama siz genede araştırmaya devam edin