Gönderen Konu: motor no nerede....  (Okunma sayısı 13146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
motor no nerede....
« : Ağustos 04, 2017, 15:10:34 »
   merhaba uzun zamandır yoktum .bugün araç muayene için gittim motor no su bulanamadı yazdılar ama geçti... ne hikmetse.. herneyse nerede yazıyorr
bu no arkadas ..ilgilenip eğilip bakmazlar orada o yüzden geçmiştir ..her arabanın motor nosu nu arasalar bir araba  3 saat te cıkar dedi gören bilen varmı nerede yazdıgı fotosu olan var ..

Toyota Club Türkiye

motor no nerede....
« : Ağustos 04, 2017, 15:10:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: motor no nerede....
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2017, 15:44:59 »
genelde motor bloğunun sağ tarafında şanzumanla birleştiği yerin üst kısmına doğru bakın.o yıla ait kitabında yerini gösterir,çaylakları görevlendirmişler,çoğu zaman resmi servisten motor no şase no şudur diye kağıt getirmek  zorunda kalınıyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2017, 00:12:13 »
Yanlış hatırlamıyorsam; çoğu araç için yazıyorlar motor numarasının okunamadığını. Riske atmak mı istemiyorlar kendilerini, okumak için zahmete mi girmiyorlar bilmiyorum ama ben dert edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2017, 08:38:54 »
yaptıkları kurallara aykırı,okunamıyorsa okutursun yoksa muayeneden geçirmezsin,sıkıntı şurada olur,2. elde bir gün bu araç satılacak,muayenede motor no okunamayan aracı ben almam,ancak ve ancak herhangi bir şekilde resmi servise okutturur,ruhsattaki ile tutuyorsa satış gerçekleşir.trafikten habersiz motor değiştiğini ve o aracı sizin satın aldığınızı düşünün,akla gelmedik sıkıntılar olur,konu şase ise çok daha büyük sıkıntı olur.
Tokay Ceritoğlu