0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yetkili Servisin ilk etapta biçtiği fiyat 6000 tl daha sonra servis sahibinin araya girmesiyle 3000 TL ye indirildi. Bana göre bu masraf büyük bi masraf. Bu araç benim ilk toyotam değil 3. toyotam farkındaysanız Toyota'm diyorum başka araç almıyorum çünkü Otomatik şanzımanlardaki sorunu bildiğim için ve 5-6 bin tl lik masraf açma olasılığı var diye manuel araç alıyorum. Ama dediğiniz gibi sağlık olsun.
Öncelikle değil servis sahibi, Kiichiro Toyoda mezarından kalksa(onu da yakmışlardır muhtemelen) %50 (ki aşağıdan yukarı gelirseniz %100 fiyat farkı eder) indirim olmaz ya bir kısmını garantiye sokacaklar, bir kısmını siz karşılayacaksınız yada tespit netleştirilmeden fiyat verilip sonra tespit netleştirilmiş olma ihtimalini gözden geçirin.Tam otomatik şanzımanlar günümüzde bilinenin aksine manuel şanzımanlardan daha sorunsuz, bakımlarını (topu topu yağ ve filtre değişimi) mütemadiyen gerçekleştirirseniz aracın ömründen daha uzun ömürlü olmaları neticesinde global ekonomi "verimlilik" adı altında yeni arayışlara girdi.Diğer yandan "Global Ekonomi" adı altındaki emperyalist sistem ne Toyota dinliyor ne Mercedes, şu bir gerçek ki "kalite" algısı günden güne yok olarak insanlığı tüketim çılgını haline getiriyor, açıkçası toplumlarda ucuz ancak çabuk tükenen ürünlerden memnun keza herkes her şeyinin yeni olmasını yada sürekli yenilenmesini istiyor.
Ufuk Bey ,Sizinle tanışmamız mümkün mü Aramızda mesafeler var ama ben ciddi anlamda sizinle tanışmak istiyorum.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 04, 2017, 14:26:59Ufuk Bey,Bana gönderile fiyat listesi aşağıdaki gibidir. 6. vites ile alakalı sorunun çözülmesi için değişmesi gerekenler bunlar olduğunu söylediler. Bunu söyleyen Toyota'nın yetkili servisi