0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar toyota servisini aradım bu durumu sordum.adamların birbirlerinden haberi yok o ona oda diğerine soruyor.böyle bir durum ya vardı yada yoktur.yinede böyle bir çözüm varda demediler yokta demediler.beyefendi getirin aracınızı bir bakalım dediler.ama bu cümlenin türkçe meali gelinde size bir direksiyon kutusu ve direksiyon kolonu çakalım netice ile sizi güzelce bir öpelim dediler...
BENİM 2007 COROLLANIN DIREKSIYON KUTUSU KOMPLE DEĞİŞTİ . HİDROLİK DİŞLİLERİ DE KIRILMIS BIR YERE SERT GİRMEDİM BİŞİ OLMADI NEDEN OLDU BU SORUN . U DÖNÜŞÜ YAPARKEN ÇIT ÇIT SESLER GELİYORDU GOTURDUK SERVİSE DEĞİŞTİLER KOMPLE GARANTI KAPSAMINA GIRDI. 1.350 LİRA DİREKSİYON KUTUSU 254 YTL HİDROLIK DISLILERI YUH DEDİM
mustafa bey u dönüşü yaparken çıt çıt sesler benim coroladanda geliyor ben bu durumu sinyal kolundan dolayı geliyor diye düşünüyordum. arkadaşalr yarın için reis lidere randevum var sizce budurum sinyalden dolayımı yoksa arızadan dolayımı oluyor bilgis olan arkadaşlar yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar lütfen bilgisi olan budurumu bana anlatırsa sevinirim yani u dönüşlerinde çıt çıt sesi sinyal sesimi yoksa direksiyonla ilgili arızamı yarın servise gitcem bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Yunus bey, tek bir cevap yazmanız yeterli olurdu. Bilgisi olan üye zaten görürse cevap verir. Çıt çıt olarak gelen sesler dediğiniz gibi sinyal kolu toplama mekanizmasından gelir ve normaldir.