Gönderen Konu: 2017 Corolla Bej Koltuk Kılıfı ve Hava Yastığı Hakkında  (Okunma sayısı 5271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bir çok kişi gibi bende bej koltuk döşemesinin çabuk kirlenmesinden rahatsız oluyorum. Bu yüzden aracıma koltuk kılıfı yaptırmaya karar verdim fakat hava yastıklarına etkisi hakkında detaylı bilgi almadan böyle bir işe kalkışmak istemedim.Şimdi 2017 Corolla Advance'lerde nerelerde hava yastığı var? Özel koltuk kılıfı diktirmeye çalışsak nereleri açık bırakmamız gerekir ya da istediğim şartlarda bir koltuk kılıfını direk bulabilir miyim? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2017 Corolla Bej Koltuk Kılıfı ve Hava Yastığı Hakkında
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2017, 22:26:35 »
Ankarada her araca özel ölçü alıp airbag yerlerine ince dikiş geçen bir döşemeci var. Ben daha 1 hafta önce getirttim kargoyla kapıda ödemeyle. Gayette güzel oldu kılıflar. Döşemecioğlu ankara yazınız ilker beyle görüşün eminim memnun kalacaksınızdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2017, 12:04:10 »
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bir çok kişi gibi bende bej koltuk döşemesinin çabuk kirlenmesinden rahatsız oluyorum. Bu yüzden aracıma koltuk kılıfı yaptırmaya karar verdim fakat hava yastıklarına etkisi hakkında detaylı bilgi almadan böyle bir işe kalkışmak istemedim.Şimdi 2017 Corolla Advance'lerde nerelerde hava yastığı var? Özel koltuk kılıfı diktirmeye çalışsak nereleri açık bırakmamız gerekir ya da istediğim şartlarda bir koltuk kılıfını direk bulabilir miyim? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Aracınızda şöför koltugunun sol tarafında ve yolcu on koltugunun sag tarafında airbaglar var elinile kontrol ettiginizde oradaki sert bölümü farkediceksiniz tüm koltuk kılıfcılar bu durumu bilir arkalarda böyle bir durum yok zaten kılıf diktireceginiz yere bunu belirtmeniz yeter zaten acık brakma diye bir durum yok ya ince dikiş yada cırt atıyorlar zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 1 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2017, 05:58:07 »
Ben bod kılıf aldım tavsiye ederim. Airbag yerleriyle ilgili açıklamayı  okuyabilirsiniz. Kılıf çok süper. 180 tlye aldım hb dan. Spor ve hoş kılıf. Kararmış kirli beje binmektense kılıfla kafam rahat binerim.

http://www.hepsiburada.com/bod-toyota-corolla-kilif-2013-2015-p-OTAKSBOD6673SYH?magaza=Otoaksesuarci
2016 makyajlı Corolla 1.33 life 2017 çıkışlı..
C.C.li =)
Prins Technomax 09/11/2019

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Model Yılı: '17
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2017, 22:25:25 »
Arkadaşlar hava yastığı konusunda biraz takıntılı olduğum için orjinal döşemesi dışında bir şey yaptırmamaya karar verdim.Fakat yaptırmayı düşünen arkadaşlar için http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=56708.0 bu link daha yardımcı olacaktır.