Gönderen Konu: 2008 Elegant aracımda göğüslük garantiden indirilecek ne yapayım  (Okunma sayısı 2066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota cı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
2008 Elegant aracımda göğüslük garantiden indirilecek ne yapayım. Çünkü sürekli ses geliyor. Ancak orjinalliği bozulur diye şimdilik servisten gün almıyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yorum yapsınlar. Ben orjinalliğe karşı şuan o sese tahammül ediyorum
Toyota Corollo d-4d  2008

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ibrahim bey göğüslüğün çıkması takılması vs orjinalliği bozmaz ki? zaten yetkili toyota servisi orası, zaten en deneyimli kişilerin, ustaların olduğu yer orası, ilk montajdaki gibi takacaklarından eminim ben, orjinalliği de bozulmaz aracınızın güvenle indirin sesleri gidersinler
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota cı
  • 2 kere teşekkür etti
Türkay bey Teşekkkürler  fakat her servis aynı kalitede olmayabilir diyorum. Bazı servislerde kaporta ve boya bölümü yok . Herhalde oservisleri kastetmediniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Bu şikayetlere alışık olan servisler şikayeti olan bütün araçlara uyguluyor.Benim aracada uygulandı pek bi far yok gibi ama gene de siz bilirsiniz.
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Türkay bey Teşekkkürler  fakat her servis aynı kalitede olmayabilir diyorum. Bazı servislerde kaporta ve boya bölümü yok . Herhalde oservisleri kastetmediniz..
aslında kaporta ve boyaya girmiyor bu olay, yani içerdeki kısımdan geliyor sonuçta değil mi ses? yani konsoldan gelen tıkırtılar söz konusu değil mi? içerden çıkarıp bir takım işlemler yaparlar ondan sonra yerine takarlar diye tahmin ediyorum, bunu ae101lerde kullanıcılar bile söküp takabiliyor, servisler hiç kusursuz çıkarıp takarlar diye tahmin ediyorum..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota cı
  • 2 kere teşekkür etti
Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
  İbrahim bey ön göğsünüzün kaporta boya ile ne ilgisi varki.Ön göğsünüz sökülecek,ses gelen muhtemel yerlere keçe tarzı uygulamalar yapılacak ve ön göğsünüz tekrar montaj edilecek.Hepsi bu.Aracınızın orjinalliği falan bozulmayacak.Telaş etmeyin boşuna ve servisinizden gerekli randevuyu hemen alın.İyi günler..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ön gögsün sökülüp takılması bana mantıklı gelmıyo..Bence tekrar mekanıkten ustayla test sürüsüne cıkın..Gerci serviste buna kaporta bakar...Sesin nerden geldıgını  birlikte duyun birlikte bulun..İnmesi gerekıyosa mecburen söktüreceksiniz..Ama servis müdürü önermedi böle bişeyyi..Çünkü oraya konulan yalıtım malzemlerıyle cok ıyı sonuc almadıklarını bıre bır gazıantep servıs muduruunden duymustum yani hiç bulasmamak gerekıyo sorun buyukse mecburıyse yapaack bişey yok ama..Ufak tefek cızırttı tıkırtı sesinede ındırmeye  gerek yok dıye dusunuyorum...Test sürüsüne cıkın dememın sebbebı basıma gelen bir olayı anlatayımm::Aracla ... ... km hıza cıktıgım zaman(düşük hızlarda bu ses yok)bir ugultu gelıyo sankı bişey sürtüyo aracın arkasını tutuyo gıbı hısssedıyorum viyaklama tazrzında ıgrenc bir ses bir iki kere servıse gittim ses gelmedi en sonunda gazıantep muhittinoglunda kaportadan bır ustayla otoyolda denemek ıcın cıktı hız ... ... geldi ses gelmeye basladı...orasın burasına bakarken ön camdaki fitilden rüzgar gırıyo dedı.. Servise dönelim hallederiz dedi..Ve hallolduda o sesı bıdaha duymadım..ondan tekrar denem surusune cıkın derım ..onlarda duysunlar sesi..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota cı
  • 2 kere teşekkür etti
Kilometre göstergelerini üstündeki bölümü elimle ittirdiğimde mıcır asfalt yolda sesi kesiyor. Yani göğüslüğü sıkıştırınca tıkırtı kesiliyor. Normal sesi ise titreşen bir cıvata sesi gibi hissediyorum. Fakat bu izalasyonda yapıştırıcı sürerlerse ozaman da havalandırma esnasında koku yapabilir diye tereddütüm var.