Gönderen Konu: Araç şampuanı  (Okunma sayısı 2209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Araç şampuanı
« : Temmuz 26, 2017, 23:29:07 »
Arkadaşlar merhabalar aracımı çok severek kendim yıkıyorum meguiars sarı şampuanı ardından turtle wax cilalı şampuanı kullandım ikisi de çok iyi özellikle parlaklık konusunda. Karcher makine artı karcher marka köpük aparatım mevcut daha iyi önerebileceğiniz bir şampuan var mı özellikle fırça eldiven sünger kullanmaya gerek kalmadan temizleyen ve cilalı
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Toyota Club Türkiye

Araç şampuanı
« : Temmuz 26, 2017, 23:29:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç şampuanı
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2017, 00:09:50 »
karcher foam lance ile sulu bir köpük elde edersiniz. aliexpress üzerinden mjjc foam lance alabilirsiniz.
şampuan konusunda ise foam lance için üretilen ürünleri tercih etmeniz daha uygun olacaktır. atas proteo, dls 125, cg honeydew, valet pro ansf vs.
tüm bu ürünlere rağmen eldiven değdirmeden aracınız tam olarak temizlenmeyecektir bilginiz olsun....
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2017, 01:02:47 »
karcher foam lance ile sulu bir köpük elde edersiniz. aliexpress üzerinden mjjc foam lance alabilirsiniz.
şampuan konusunda ise foam lance için üretilen ürünleri tercih etmeniz daha uygun olacaktır. atas proteo, dls 125, cg honeydew, valet pro ansf vs.
tüm bu ürünlere rağmen eldiven değdirmeden aracınız tam olarak temizlenmeyecektir bilginiz olsun....
Evet köpük biraz sulu oluyor ama yine de işimi görüyor peki bu şampuanlar arasında en iyisi hangisidir gerek parlaklık gerek temizlik konusunda
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2017, 02:03:32 »
Evet köpük biraz sulu oluyor ama yine de işimi görüyor peki bu şampuanlar arasında en iyisi hangisidir gerek parlaklık gerek temizlik konusunda

ValetPro Advanced Naturel Snow Foam iyidir.

Aracın korumasına zarar vermeden temizlik yapacak en iyi şampuanlardan birisi.Korumaya zarar vermesi önemsiz ise ValetPro combo 2 veya daha agresif şampuanlar kullanılabilir. Karcher ın foam lance'i köpük konusunda nasıl bilmiyorum.Ama köpük aracın üzerinde kaldığı süre boyunca çalışacağı için daha iyi köpük yapan foam lance almanız sizin yararınıza olur
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS