Gönderen Konu: Klima yardım  (Okunma sayısı 1034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Klima yardım
« : Temmuz 25, 2017, 21:34:49 »
Arkadaşlar bende 2013 1.6 multis var. Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kısaca araç rölantide iken klimayı. Çalıştırdığımda komprasör devreye giriyor ve radyatör fanı dönüyor. Buraya kadar normal. Ama 10 sn de bir kompresör ve fan duruyor 2 sn sonra tekrar çalışıyor. Bu sürekli bu şekilde tekrar ediyor. Ancak  aracın içinden klima hızını maximuma getirirsem veya auto tuşuna basarsam komprasör hiç devreden çıkmıyor. Klima çalışması sizde de aynı mı. Kendi ataçlarınızda deneyip söyler misiniz. Umarım anlatabildim. İyi geceler

Toyota Club Türkiye

Klima yardım
« : Temmuz 25, 2017, 21:34:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima yardım
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2017, 09:26:14 »
Arkadaşlar bende 2013 1.6 multis var. Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kısaca araç rölantide iken klimayı. Çalıştırdığımda komprasör devreye giriyor ve radyatör fanı dönüyor. Buraya kadar normal. Ama 10 sn de bir kompresör ve fan duruyor 2 sn sonra tekrar çalışıyor. Bu sürekli bu şekilde tekrar ediyor. Ancak  aracın içinden klima hızını maximuma getirirsem veya auto tuşuna basarsam komprasör hiç devreden çıkmıyor. Klima çalışması sizde de aynı mı. Kendi ataçlarınızda deneyip söyler misiniz. Umarım anlatabildim. İyi geceler

Klimanda herhangi bir sorun yok gayet normal bir durum genelde araç dururken veya boşta çalışırken bu durum meydana gelir buda klimanın kendi kendini koruması olarak düşünebilirsin için rahat olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Klima yardım
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2017, 11:27:31 »
Çok teşekkür ederim. Sürekli açıp kapayınca sorun mu var acaba dedim ama sizde de aynı ise sıkıntı yok 😁😁