Merhabalar,merak ettiğim araçta alarm yok sonkar servise sorduğumda herhalde 600 700 tl istiyor alarm fiyatı 300 mü 400 tl filen yanlış hatırlamıyorsam ama işçilik dahil 600 veya 700 tl istiyor çok saçma düşünememişlermi bir alarm koymayı neyse araçta alarm yok peki kornaya filen bir şeye bağlayabilirmiyiz ve serviste takılan nasıl güzel mi modül var mı örnek aracın kilitlediğin zaman camlar kapanması veya aynaların kapanması gibi özellikler var mı taktıranlar varsa yardımcı olursa sevinirim iyi günler.
Engin bey alarm için bukadar fazla para vermenize gerrek yok bence tüm oto aksesuar ve müzük sistemi yapan yerler bu işi kolaylıkla yapabilir camların otomatik kapanıp açılması için aractaki cam acma kapama düğmesinin hepsinin otomatikyani tek tuşla açılıp kapanan sekil olması gerekiyor eğer tüm camlar otomatik ise cam modülü ile istediğiniz gibi yapılabilir
Engin bey aracın mevcut kumanda sistemini kullanarak çalışan alarm sistemleri var onları tercih ederseniz başınız ağrımaz diye düşünüyorum. Ben orijinali dışında sonradan aracın sistemine müdahaleye karşı biriyim .O yüzden aracıma herhangi bir sistem taktırmadım mevcut imobilizer sistemi zaten var .Camı kırıp bir şey çalmaları da ortalama 30 saniye sürüyor ona da zaten yapacak bir şey yok .
Doğru söylüyorsunuz fakat immobilizer olsa ne yazar artık adamlar master yapmış 4 dk ya sistemi hallediyolar audi bmw mercedes hiç farketmiyor keşke mühendisler daha güzel bir sistem geliştirse
Engin bey alarm için bukadar fazla para vermenize gerrek yok bence tüm oto aksesuar ve müzük sistemi yapan yerler bu işi kolaylıkla yapabilir camların otomatik kapanıp açılması için aractaki cam acma kapama düğmesinin hepsinin otomatikyani tek tuşla açılıp kapanan sekil olması gerekiyor eğer tüm camlar otomatik ise cam modülü ile istediğiniz gibi yapılabilir
Merhaba,
Bahsetmiş olduğunuz şekilde "tek tuşla/dokunuşla kapanma" zorunluluğu bulunmamakta. Ekim 2013'de aldığım araçta sadece sürücü camı tek dokunuş ama aldıktan 2 gün sonra aracıma serviste cam kapatma modülü taktırmıştım.
bende alarm taktırmayı düşünüyorum az önce osmaniye özdemirler toyota servisindeydim ayna modülü takıldı ancak alarm takmadıklarını söylediler bende dışarda taktırmayı düşünüyorum veya alternatif araş kamerası eğer bir alarma 300-400 veya 600-700 her neyse bir fiyat isterlerse gider araç içi kamera alırım sanırım.