Arabanın fotografını koyupta kaçma sakın!

Vites topuzunuda imalı imalı ne desem bilmiyorum?
Bildiğimiz dizel tır-tır
Senin hesabını görücem ben!
Carrefour ve Itfaiye askina!
İlahi Ahmet abi sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün
Hatta ve hatta te uzaktaki adliye aşkına,
Allah kazadan beladan saklasın güle güle kullan
bravo Emre gözünden kaçmamış vites topuzu
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
teşekkür ederim arkadaşlar
ibrahim abi sonunda paylaştın aracın fotolarını gayet hoş filmleri nerde ypatırmıştın sen ibrahim abi
Allah kaza bela vermesin ne diyelim.
Bu aracı belediye düğün salonunun civarında görmüştüm.
ibrahim abi sonunda paylaştın aracın fotolarını gayet hoş filmleri nerde ypatırmıştın sen ibrahim abi
adapazarında yaptırdım eser düşünürsen bakarız
ALLAH kaza bela vermesin gayet sade ve hoş görünüyor yalnız direksiyon simidi kılıfı bence hoş durmamış, sizin direksiyon simidinde bir sorunmu var kesik çizik çatlak v.s. gibi?
Hastanede flanmı çalışıyorsunuz? Bu aracı sanki Gölcük Dev. Hst. de gördüm geçen Cuma?
Selam ve dua ile
Saygılar...
ALLAH kaza bela vermesin gayet sade ve hoş görünüyor yalnız direksiyon simidi kılıfı bence hoş durmamış, sizin direksiyon simidinde bir sorunmu var kesik çizik çatlak v.s. gibi?
Hastanede flanmı çalışıyorsunuz? Bu aracı sanki Gölcük Dev. Hst. de gördüm geçen Cuma?
Selam ve dua ile
Saygılar...
Hastanede çalışmıyor.(Nerede çalıştığını söylemek istemiyorum karar ona ait

)
Aracınızı iyi günlerdee kullanmanız dileği ile .:Bizim bu kasa Corolla'lar hiçte fotojenik değil.Sanki tepesinden biri vurmuşta enlemesine genişlemiş gibi duruyorlar.Fotoğraflarda çok geniş görünüyorlar .
ibrahim abi bende var zaten film .. emre yaptırsın emre
Ne yaptıracakmışım?

Haaa Film

yok sağolun böyle de güzel
yok hastanede çalışmıyorum adapazarı toyota fabrikasında çalışıyorum hastaneye uğruyoruz arada ne yapalım ihtiyaç oluyor ve emreninde dediği gibi jantlar 15 inç
Maşallah hocam güzel araba. Çok seviyorum ben bu kasayı. Güzel günlerde kullanın.
Maşallah hocam güzel araba. Çok seviyorum ben bu kasayı. Güzel günlerde kullanın.
teşekkür ederim erhan bey
Hayırlı olsun güle güle kullanın yakında bende almayı düşünüyorum darısı başıma artık inşallah