Gönderen Konu: 99 model Avensis Sol Extra ile İlgili Birkaç Soru  (Okunma sayısı 1077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 36 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
99 model Avensis Sol Extra ile İlgili Birkaç Soru
« : Temmuz 10, 2017, 23:19:09 »
Merhaba arkadaşlar,

Bir süre önce 97 model Corolla'yı satıp 99 model Avensis Sol Extra marka araç aldım.

Araçla ilgili birkaç sorum var, bilen ve bilgilerini paylaşabilecek varsa ala olur.

1 - Aracın sunrooof'u çalışmıyor, düğmeye basınca bir motor sesi var, ama hareket yok. Genel bir sorun mu, çözümünü bilen var mı?

2- Aracın ön iki koltuğunda "SRS Slide Airbag" yazıyor, koltuklarda hava yastığı mı var?

3- Aracın direksiyonu bana biraz sert geldi, bu model Avensis'lerin genel direksiyon durumu bu mu?

4- Araç otomatik vites, şanzıman yağının ne zaman değiştirildiği konusunda bilgim yok. Araç N dışında herhangi bir vites konumundayken titriyor, N'ye (boşa) alınca rahatlıyor. Şanzıman yağını değiştirmemin bu titreme bakımından araca bir faydası olur mu?

Saygılar.

Toyota Club Türkiye

99 model Avensis Sol Extra ile İlgili Birkaç Soru
« : Temmuz 10, 2017, 23:19:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 99 model Avensis Sol Extra ile İlgili Birkaç Soru
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2017, 07:22:58 »
Hayirli olsun kardes sanruf ile ilgili bende sorun yasamistim ufak kutu gibi bir motor tesisati var icinde uc adet disli var buyuk bir ihtimslle o uc dislinin birisi ortadaki olan kiriktir elinden geliyosa kendin yapmaya calis disarda millet fais fiyatlar soyluyo sanruf ya hani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 36 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: 99 model Avensis Sol Extra ile İlgili Birkaç Soru
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2017, 19:32:48 »
Sunroof için bir şeyler yapmayı düşünüyorum, ama nedense tavan açmak bana korkutucu geliyor.

Siz açtınız mı, tavanı açmak zor mu?